«Dejo ar zvaigzni» otrais bankets vairs nepaliek bez ievērības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pirmo šova «Dejo ar zvaigzni» banketu apmeklēja vien no šova tajā mirklī izbalsotā Evija Skulte, turpretī otro - teju visi dalībnieki un lieliski pavadīja laiku.

Šova otrais bankets norisinājās restorānā «Mio», kas ir vēl mazāks par iepriekšējā banketa vietu, toties šā restorāna piedāvājumu dalībniekiem jau gandrīz var dēvēt par izdevušos ballīti.

Dalībniekiem tika piedāvātas uzkodas, augļi un pat dzērveņu punšs. Arī sēdvietu bija vairāk nekā pirmajā ballītē, un pasākumā bija pat vairāki klāti galdi, un atmosfēras un stilistikas ziņā vieta ir piemērotāka šādu ballīšu rīkošanai.

Banketu apmeklēja Elmārs Tannis, Gints Grāvelis, Sveta Loeva, Liene Greifāne, Lolita Novikova, Evija Skulte, Ansis Pūpols, Anna Lieckalniņa, Diāna Kubasova, Mārtiņš Oliņš. Banketā nebija vien fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Žūrijas locekļi dalībniekus vienoja kopīgā tostā par lielisko vakaru un izdošanos uz deju plača.

Neskatoties uz ēdienu, dzērieniem, bija dalībnieki, kuri nespēja vien beigt runāt par iespēju apēst kādu picas šķēli.

Tāpat arī dziedātāja Lolita Novikova izteicās, ka žēl, ka restorāns ir tik maziņš un nav iespējas dejot un radīt kārtīgu ballītes atmosfēru.

Vēl priekšā desmit nedēļas, šādi turpinoties, beigu beigās dalībnieki sagaidīs gan dejas, gan šampanieša jūru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu