Slavenības savām dīvainībām nolīgst speciālus darbiniekus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jo slavenībām vairāk naudas, jo vairāk manāmas viņu dīvainības un varas izrādīšana. Tiek algoti speciāli darbinieki, kuriem jātiek galā ar īpašām slavenību kaprīzēm.

Dziedātāja Kristīna Agilera mājas apstākļos mīl ģērbties dažādos kostīmos, tā kā māksliniecei nepatīk doties uz seksa rotaļlietu veikaliem pakaļ erotiskajiem kostīmiem, viņa algo speciālu cilvēku, kurš to dara viņas vietā.

Aktieris Džordžs Klūnijs var likties perfekts džentlmenis, bet viņam patīk, ka viņa kalpotāji to dēvē par pretīgu cūku. Vīrietim ir paranoja, ka darbinieki lieto viņa alkoholu, tāpēc uz visām pudelēm ar marķieri tiek ievilktas līnijas, lai aktieris zina, ka neviens nav aizticis viņa alkohola krājumus.

Dziedātāja Meraija Kerija mājās mīl lietot alkoholu, reizēm tik daudz, ka viņa algo cilvēku, kurš viņu apģērbs, savedīs kārtībā matus un parūpēsies par viņas grimu.

Aktieris Toms Krūzs ir liels kārtības mīļotājs. Viņa pedantisms izpaužas tik tālu, ka viņš ir noalgojis cilvēku, kurš katru dienu tīrīs un dezinficēs viņa vingrošanas zāli, kurā ieeja ir liegta ikvienam, pat viņa meitai.

Dziedātāja Britnija Spīrsa labprāt bauda cepumus, hamburgerus un frī kartupeļus gultā, bet no rītiem pie mākslinieces ierodas speciāli algots cilvēks, kurš to visu satīra, jo visur mētājas līdz galam neapēsts ēdiens.

Dziedātāja Mailija Sairusa neapmāca savus suņus, tie var nokārtot savas dabiskās vajadzības mākslinieces mājā, tāpēc mājās vienmēr atrodas cilvēks, kurš satīra suņu atstātos pārsteigumus.

Dziedātājai Madonnai patīk naktī padzerties svaigu ūdeni, tāpēc naktīs viņas personāls māksliniecei pasniedz glāzi svaiga ūdens, tas tiek pieprasīts sešas reizes katru nakti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu