Romāns Černovs prezentē jaunu, vasarai domātu apģērbu kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

26. februāra vakarā dizainers Romāns Černovs prezentēja savu jauno T-kreklu un cepuru kolekciju. Kolekcijai dots nosaukums «Toystory», un tā apvieno sevī dažādus uzrakstus un rotaļlietu tematiku.

Atšķirībā no savas iepriekšējās modes skates šoreiz modes dizainers Romāns Černovs nezīmēja zīmējumus uz pašiem T-krekliem, bet gan izmantoja iespiestuvi, lai zīmējumi nokļūtu uz krekliņiem.

Zīmējumi, uzraksti, to noformējums ir paša dizainera ideja un redzējums par vasaru, siltumu un laimi.

Prezentācija tika rīkota Jeļenas Ušakovas mākslas kafejnīcā «Cafe Dali», kurā viesi ne tikai vēroja pašu skati, bet arī baudīja punšu un dažādas uzkodas. Toties pie bāra viesus ar platu smaidu sejā apkalpoja pati kafejnīcas namamāte.

Protams, skates sākumā viesus izklaidēja saksofonista priekšnesumi, kuri radīja jautru un pozitīvu noskaņu. Pasākuma vadītāju lomās iejutās dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein.

Skates laikā modelēm nebija mugurā jaunās vasaras modes tendencēs veidotie krekliņi, bet viņas tos nesa, turot rokās, un tādā veidā demonstrējot pašus kreklus.

Toties cepures tika uzvilktas manekeniem un izrādītas tieši tādā pašā veidā, vienīgi skates apmeklētājiem grūti bija saredzēt, kas rakstīts uz cepurēm, jo modeles manekenus rokās turēja pārāk augstu.

Neietērpjot modeles ne krekliņos, ne cepurēs, dizainers ieguva simtprocentīgu viesu uzmanību dizainam, un šo uzmanību neatvirzīja modeļu klātbūtne, kā nereti notiek, kad modeles izrāda apģērbu, velkot to sev mugurā.

Beidzoties skatei, Romāns Černovs teica paldies saviem atbalstītājiem un dāvāja T-kreklus, modes dizainera darbs tika arī Jeļenai Ušakovai, kura paziņoja, ka to uzdāvinās savam mīļotajam cilvēkam.

Vakara izskaņā viesiem bija iespēja iegādāties Romāna darinājumus par nieka divdesmit eiro, kā jau tas pienākas prezentācijas dienā, kad ir lielās atlaides.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu