Luksusa salonu atver ar īpašu pidžamu skati

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

25.februārī notika smalku mājas lietu salona «Henry moon» atvēršanas svētki, kuri savās telpās pulcēja plašas ļaužu masas.

Viesus un garāmgājējus jau pirms ienākšanas pasākumā pārsteidza veikala skatlogi. Vienā no tiem atradās mīmi, bet otrā - pidžamās tērptas meitenes, kuras smaidīja ikvienam garāmgājējam, piesaistot uzmanību veikalam.

Viesiem ierodoties, tika pasniegtas šampanieša glāzes, jo atklāšanas svētkos ir jāmalko kas dzirkstošs un salonam laimi nesošs.

Kā jau piedienas franču salonam, pasākuma vadīšana notika franču valodā, bet visi teksti tika atkārtoti lauzītā, bet patīkamā latviešu valodā.

Toties viesmākslinieki, kuri uzstājās, bija internacionāls projekts, apvienojot latvieti, francūzi un spāni. Pateicoties mūzikai, viesiem viena vakara gaitā bija iespēja nokļūt veselās trīs valstīs.

Kā jau piedienas mājlietu salonam, tajā ir iespējams atrast it visu, sākot ar traukiem viesībām, beidzot ar gultām un pidžamām. Viesus vakara gaitā priecēja arī īpaša pidžamu modes skate, kurā modeles izrādīja pidžamas, naktskreklus un halātus.

Īpašā skate piešķīra pasākumam mājīgumu, un viesi nebaidījās iesēsties ērtajās gultās, lai pārbaudītu to piemērotību sev.

Bija arī laiks baudīt gardas uzkodas un nodoties sarunām ar citiem atklāšanas svētku apmeklētājiem, kā arī iemūžināt sevi uz īpašās foto sienas un, jau dodoties mājās, saņemt fotogrāfiju par piemiņu.

Pasākumu apmeklēja liela daļa no Latvijas sabiedrības zieda, kuri vēlējās sev izvēlēties jaunas mājai piemērotas lietas.

Pasākumā bija iespējams satikt konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāju Elitu Drāki, aktrisi Ievu Aleksandrovu-Ekloni, uzņēmēju un šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieci Svetu Loevu, mūziķa Gačo bijušo mīļoto Elgitu Magoni un daudzus citus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu