Foto: Kāda izskatās pārbijusies Kamerona Diaza? (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Kamerona Diaza viesojās Elenas Didženeresas televīzijas šovā, lai nosvinētu divdesmit gadus kopš viņas pirmās filmas «Maska» iznākšanas uz ekrāniem.

Dodoties uz populāro televīzijas šovu, Kamerona Diaza domāja, ka dodas prezentēt savu jauno grāmatu «Body book», bet beigās viss izvērtās citādāk.

Foto: Instagram

Elena sagādāja lielu pārsteigumu, viņu sarunas laikā to saķēra zaļā maskā tērpts tēls, un Kamerona neslēpa savu pārbīli.

Aktrise pasmējusies par savu pārbīli un komentējusi, ka netic, ka ir pagājuši jau divdesmit gadi un viņa joprojām filmējas.

Aktrise saka, ka atceras šo pirmo filmu un savu lomu ļoti spilgti, jo tieši tajā laikā viņai palicis divdesmit viens gads, un pilngadība sievietē izraisījusi lielu sajūsmu.

Kā briesmīgāko mirkli no visa filmēšanās procesa Diaza min tieši maskas noņemšanu, jo vienmēr uz aktiera Džima Kerija sejas palika zaļas gļotas.







Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu