Maijā iznāks «The Killers» dziedātāja soloalbums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Amerikāņu rokgrupas «The Killers» vokālists Brendons Flauerss (Brandon Flowers) paziņojis, ka viņa soloalbums «The Desired Effect» nākšot klajā 18. maijā. «Mēs beidzot panāksim «kāroto efektu«. Mēs darbojāmies ierakstu studijā, diskutējām un strīdējāmies,» raksta 33 gadus vecais Flauerss. «Neviens vēl nav redzējis vai dzirdējis pabeigto versiju. Bet drīz to varēsim nobaudīt mēs visi.»

Dziedātāja pirmais soloalbums «Flamingo» (skat. recenziju) iznāca 2010. gadā. Abu albumu veidošanā piedalījies producents Ariels Rehšteids.

Intervijā mūzikas žurnālam NME Flauerss apstiprināja, ka otrais ieraksts «pavisam noteikti būs atšķirīgs».

«Lai arī ir jauki būt kuģim pie stūres, es ik pa laikam ļauju Arielam pārņemt kontroli. Tas novedis pie dažām ļoti interesantām lietām un skaņām, par kurām pats nebūtu iedomājies. Ar gadiem esmu kļuvis atvērtāks - novērtēju citu cilvēku spēcīgās puses un cenšos tās izmantot. Ariels ļoti labi pārzina katru žanru. Albums pavisam noteikti būs atšķirīgs, taču tā centrā joprojām būšu es,» teica dziedātājs.

«The Killers» nesenākais albums «Battle Born» iznāca 2012. gadā.

2013. gadā grupa uzstājās Mežaparka estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu