Tuvojas Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss «Riga Jazz Stage 2015»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 9. aprīļa līdz 11. aprīlim kinoteātrī «Splendid Palace» notiks Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss «Riga Jazz Stage 2015», informē konkursa rīkotāju pārstāve Lelde Zaķe. Konkursā piedalīsies džeza mākslinieki no Kanādas, Izraēlas, Lietuvas, Slovēnijas, Latvijas, Igaunijas, Vācijas, Lielbritānijas, Gruzijas, Austrijas, Krievijas, Spānijas un Turcijas divās nominācijās «Džeza vokāls» un «Džeza trompete».

«Riga Jazz Stage 2015» īpašais viesis būs vokālists un pianists Entonijs Strongs, kuru izdevums «Jazz Times» nosaucis par Lielbritānijas «Next Big Thing». Izpildītājs popularitāti ieguvis ar singlu apkopojumu, kas 2012. gadā sasniedza 1. vietu Lielbritānijas džeza mūzikas topā.

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un internetā nopērkamas uz 9. aprīlī notiekošo konkursa fināla koncertu, 10.aprīļa konkursa superfinālu un «Grand Prix 2014» ieguvējas Kristīnes Prauliņas koncertu, kā arī 11. aprīlī notiekošo apbalvošanas ceremoniju un Lielbritānijas džeza zvaigznes - Stronga - koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu