Uz «Kings of Leon» koncertu pārdoti ap 10 000 biļešu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmajā publiskās biļešu tirdzniecības dienā uz «Kings of Leon» koncertu pārdots ap 10 000 biļešu, informēja koncerta rīkotāju pārstāve Linda Igolniece. Šodien plkst.10 vienlaicīgi sešās valstīs - Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Krievijā un Baltkrievijā - tika sākta publiskā biļešu tirdzniecība uz šīs vasaras lielāko brīvdabas koncertu Baltijā - «Kings of Leon» 25.jūnijā Mežaparkā. Līdz plkst.11 iegādāti jau 10 000 koncerta biļešu, no tiem 9000 - iepriekšpārdošanā.

Koncerta rīkotājs Ģirts Majors stāstīja, ka Latvijā apgrozībā laisti 20 000 biļešu, kas tiek izpirktas ļoti ātri, tāpēc jau tagad var prognozēt, ka koncerts Rīgā tiks drīzumā izpārdots. Lielo biļešu pirkšanas apjomu arī ārvalstīs ietekmējot ne tikai tas, ka koncerts Rīgā būs viens no retajiem amerikāņu grupas koncertiem Eiropā, bet arī tas, ka biļetes uz koncertu Mežaparkā ir ievērojami lētākas nekā biļetes citviet.

Biļetes nopērkamas «Ticketpro» un «Biļešu servisa» kasēs, kā arī internetā.

Koncertu organizē «Positivus Music» un koncertaģentūra «FBI».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu