«Melo-M» dodas koncertturnejā pa Latviju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Latvijas čellu trio «Melo-M» 14. februārī dosies plašā koncertturnejā pa Latviju, informē «Melo-M» menedžeris Kaspars Kukuvass. Koncertturnejā grupa iepazīstinās klausītājus ar savu aktuālo koncertprogrammu «Jaunā sērija», kuru veido pasaulē populāru televīzijas seriālu mūzikas tēmu versijas. Koncertos skanēs arī populārākie «Melo-M» izpildītie skaņdarbi.

Koncertu sēriju grupa sāks ar koncertu Jelgavas kultūras namā. «Melo-M» uzstāsies arī kultūras centrā «Berģi», Kuldīgā, Madonā, Liepājā, Siguldā, Rēzeknē, Ventspilī un Valmierā.

Biļetes uz «Melo-M» Latvijas turnejas koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā.

Pašlaik «Melo-M» viesojas Īrijā. Grupa pabijusi festivālā «The Temple Bar Tradfest». «Melo-M» tajā uzstājušies kopā ar īru mūzikas grupas «The Dubliners» dalībnieku Džonu Šīhanu. Kopā ar Šīhanu izpildīti divi Īrijā labi pazīstami skaņdarbi - «The Marino Waltz» un «St.Patricks cathedral».

Kukuvass stāstīja, ka Šīhans «Melo-M» uzstāšanos ievērojis janvāra sākumā Īrijas televīzijas šovā «The Late Show», atzīstot, ka Latvijas čellu trio muzicēšana viņam šķitusi tik iedvesmojoša, ka labprāt muzicētu ar viņiem kopā.

Kukuvass pauda, ka Džons Šīhans gan Īrijā, gan pasaulē tiek uzskatīts par vienu no lielākajām īru tradicionālas mūzikas leģendām. Šīhans muzicējis grupā «The Dubliners» no 1964.gada līdz pat 2012.gadam. Mūziķis sadarbojies arī ar tādiem ievērojamiem māksliniekiem kā «U2», Šaineda O'Konora, «The Pogues», Keita Buša un daudziem citiem.

«The Temple Bar Tradfest» ir viens no ievērojamākajiem tradicionālās mūzikas festivāliem Īrijā, kas katru gadu pulcē gan pašmāju, gan starptautiski pazīstamas mūzikas grupas. «Melo-M» ir vienīgie Latvijas pārstāvji, kas piedalās šajā festivālā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu