Čehijas kinobalvu ceremonijā ierodas viltus Džims Kerijs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @TNcz_zpravy

Čehijas Kino un televīzijas akadēmijas balvu ceremonijā uz skatuves kāpis vīrietis, kurš izlikās par Holivudas aktieri Džimu Keriju. «Mēs bijām izsmalcinātas krāpšanas upuri,» sacīja Kino un televīzijas akadēmijas pārstāvis.

Nedēļas nogalē «Čehu lauvu» pasniegšanas ceremonijā bija ieradies uzvalkā un tauriņā ģērbies vīrietis, kuram ar slaveno kanādiešu aktieri bija tikai neliela līdzība. Krāpniekam izdevās apmānīt akadēmijas pārstāvjus, lai tie ļautu viņam kāpt uz skatuves.

Vietne «Blesk.cz» atpazinusi vīrieti kā Hari Zinhasoviču no Balkāniem.

Nākamajā dienā pēc ceremonijas akadēmijas pārstāvji uzstāja, ka svinīgajā ceremonijā patiešām esot viesojies Kerijs, kura pazīstamākās filmas ir «Dumb and Dumber» («Stulbs un vēl stulbāks»), «Ace Ventura: Pet Detective» («Zvēru detektīvs»), «The Mask» («Maska») un «Bruce Almighty» («Visuvarenais Brūss»). Taču vēlāk viņi atzina, ka esot tikuši piemānīti.

«Mēs sazinājāmies ar it kā Holivudas aktiera aģentiem. Viņš ieradās ar miesassargiem un tulku. Tas šķita ļoti profesionāli, un nekas neliecināja, ka tā ir krāpšana,» teikts Čehijas Kino un televīzijas akadēmijas paziņojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu