Eksperts: «Intrigu slogs Aminatu pavadīs vēl ilgi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā «Supernova 2015» pēc skatītāju balsojuma triumfēja Aminata Savadogo ar pašas sacerēto dziesmu «Love Injected». Šobrīd viņai jāgatavojas pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» pusfinālā, kamēr pašmāju mūzikas industrijas pārstāvji portālam «TVNET.lv» pauda savu viedokli par Aminatas priekšnesumu un izredzēm Austrijā.

Kārlis Auzāns, čellists: «Kopumā man liekas, ka šis gads nebija tas traģiskākais, bija savākušies diezgan labi kandidāti. Taču tāpat bija grūti pateikt, kāds būs galarezultāts. Latvijas balsojumam ir relatīva nozīme lielajā Eirovīzijā. Tas ir citādāks skatupunkts, kā mūsu publika skatās uz māksliniekiem. Salīdzinoši šā gada mākslinieki likās svaigi, atskatoties uz iepriekšējiem gadiem. Personīgi man patīk Aminatas dziesma, kas ir kaut kas savādāks Latvijai, arī Eiropai viņa varētu būt interesanta.»

Juris Millers, šovbiznesa producents: «Vakardienas uzstāšanos neredzēju, taču no savas puses varu teikt, ka šai meitenei novēlu veiksmi. Pirmkārt, es nošķirtu veiksmes vēlējumus viņai kā dziedātājai no tā, kāds intrigu slogs acīmredzot viņai nāk līdzi un pavadīs visu laiku. Arī tā ēna par viņas uzvaras godīgumu, ņemot vērā konkursa rīkotāju ķēdi, proti, raidījuma producenti, viņas aizbilstamais mūziķis atrodas žūrijā un kura audzēkne uzvar konkursā. Šobrīd gan nevaru novērtēt viņas izredzes tikt līdz Eirovīzijas finālam, jo neesmu noklausījies visu pārējo valstu mūziķu piedāvājumu, bet

novēlu Aminatai izaugt par spēcīgu dziedātāju, bet diez vai tas notiks līdz maijam.»

Intars Busulis, mūziķis: «Šo uzstāšanos vērtēju tāpat kā iepriekšējās reizes, nebija peļams, bija feins, saprotams, ar mīlestību, arī vārdi saprotami. Viņas iekļūšanu «Eirovīzijas» finālā vērtēju ļoti pozitīvi. Dziesma ir jauka, ļoti interesants izpildījums, bet, ja būs kaut kāda dejošana vai kaut kas tamlīdzīgs klāt, tad gan tas būtu stulbi. Ja paliks tieši tāds pats skatuviskais noformējums, respektīvi, tumša skatuve, meitenes no «Limonādes», ansamblis, kas viņai vakar aizmugurē palīdzēja dziedāt, sarkana kleita, tad tas būs super! Arī nekas pārspīlēts, jo tā vienkāršība cilvēkiem patīk. Melodija un piedziedājums dziesmai arī ļoti labs, viņa paņem arī visas notis, kad vajag, nav jāuztraucas arī par to, kā tehniski izpildīt skaņdarbu, var domāt tikai par mākslu un to, kā dziesmai iznest vēstījumu. Man ļoti, ļoti patika.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu