Kādu mūziku klausās Ventspils mērs Aivars Lembergs? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ventspils mērs Aivars Lembergs ar mūziku ir uz tu, politiķim nav kāda mīļākā mūzikas stila, tāpēc Lembergs labprāt klausās dažādu stilu hitus, jo hits no jebkura lauciņa ir un paliek hits.

Ventspils mērs Aivars Lembergs mūziku izvēlas, vadoties pēc garastāvokļa, un nereti nav nemaz jāizvēlas, mūzika vienkārši patrāpās.

«Mana jaunības dienu mūzika grupa «The Beatles» vienmēr man būs mīļa, klausos arī nu jau pensionāri Tīnu Tērneri, ļoti patīk Vitnija Hjūstone. Kādreiz mūzika bija dinamiskāka un melodiskāka, tagad, mūsdienu mūzikā tas ir pazaudēts, vismaz man tā liekas,» stāsta Lembergs.

Lembergs nesmādē arī vietējo autoru mūziku, savu reizi skan Imants Kalniņš, savu reizi Raimonds Pauls.

«Neesmu nekāds fanotājs. Dzīvoju vairāk uz hitiem, jo hits jebkurā žanrā ir hits. Klausos dažādu veidu mūziku un uz māksliniekiem, kuri man īpaši patīk, vienmēr dodos arī uz koncertiem,» tā Lembergs.

Kā spilgtākos iespaidus politiķis min trīs tenoru koncertu un grupas «U2» koncertu.

«Pirms «U2» koncerta bija nolijis lietus, viss stadions bija māla veidīgos dubļos, cilvēki piedzērušies, mētāja pudeles. Tas bija tāds piedzērušās publikas tusiņš, ja pats neesi tādā kondīcijā, nejūties visai omulīgi,» stāsta Lembergs.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu