Oskars Deigelis, pat atrodoties ārzemēs, turpina muzicēt

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Valentīna dienai, dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis, kurš pērnā gada rudenī izdeva savu otro soloalbumu «Dubults neplīst», lēnā garā sācis darbu jau pie trešā studijas albuma, piedāvājot jaunu, sirdi plosošu dziesmu «Bez dvēseles».

Lai gan dziedātājs ir pārcēlies uz dzīvi Dānijā, viņš nav aizmirsis savus klausītājus dzimtajā zemē, un tāpēc brīdī, kad radās izdevība atgriezties Latvijā, lieki laiku netērējot, Deigelis devās taisnā ceļā uz ierakstu studiju.

Mūziķis Uģis Jēkabsons, uzklausot un izpildot dziedātāja ieceres, veica dziesmas aranžējumu. Mūzikas un teksta autors ir pats Deigelis.

«Laikam ritot, mainās gan gaume, gan skanējums, kādu vēlos prezentēt saviem faniem. Vienmēr esmu meklējumos un turpinu rast jaunas vēsmas, ko ieviest savā daiļradē. Darbs pie dziesmas noritēja diezgan saspringti, ņemot vērā to, ka lielākā daļa saziņas tika veikta, izmantojot internetu. Kas ilgi nāk, tas labi nāk!» tā par dziesmas skanējumu izsakās Deigelis.

Mūziķis visiem novēl skaistiem piedzīvojumiem bagātu tuvojošos pavasari!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu