«Melnajā piektdienā» metālistu saiets «Melnā piektdiena, 13»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 13. februārī, klubā «Melnā piektdiena» norisināsies metālistu saiets «Melnā piektdiena, 13», informē kluba pārstāvis Ļevs Berezins. Pasākumā spēlēs tādi pašmāju mūziķi kā «Diseim», «Sovvaļnīks», «Urskumug», «Mayla» un «Zieminieki», kā arī igauņu grupa «Aghor».

Grupa «Diseim» ir pašmāju vecās skolas «death metal» izpildītāji. Viņu debijas albums «Holy Wrath» izdots ASV. Drīzumā grupai gaidāms jauns materiāls. «Sovvaļnīks» ir Latgales vārda nesējs pasaulē, kas savā mūzikā apvieno latgaļu valodu un dzeju, ievijot to melanholiska folkroka un metālmūzikas apdarē. Aktīvā apritē lēnām atgriežas grupa «Urskumug», kas savulaik spēlēja šamanisku «tribal black metal», bet patlaban ar mainītu sastāvu grupas skanējums pielīdzināms «black» un «death» metālam.

Grupa «Mayla» izveidota 2013. gada martā. Tās dalībnieki iepriekš guvuši pieredzi tādās grupās kā «Asthma», «Sacramental» , «Begotten» u.c. Grupas skanējumu vislabāk raksturos vārdu salikums «death metal»/ «deathcore». «Mayla» patlaban strādā pie debijas albuma.

«Zieminieki» ir jaunas vēsmas pašmāju pagrīdes «black metal» skatuvē, bet «Aghor» ir igauņu «death metal» grupa, kas iespaidojusies no 90. gadu «death metal» un vecās skolas pankroka. Grupa radīta 2013. gadā. Grupas sastāvā ir mūziķi no tādām igauņu grupām kā «Loits», «Pohjast» un «Bestia».

Metālistu saiets «Melnā piektdiena, 13» klubā sāksies plkst.19.30.

Tā apmeklējums maksās piecus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu