Aivars Lembergs apģērbu izvēlas, vadoties pēc sajūtām (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ir noslēdzies konkurss «Muzikālā banka 2013», un par uzvarētāju ir kronēts Dons ar dziesmu «Pēdējā vēstule». Kā jau ierasts tik nozīmīgā pasākumā, to apmeklēja arī Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Politiķis uz visu apkārtējo fona izcēlās ar spilgti oranžu uzvalku. Aivaru varēja atrast zālē starp simtiem cilvēku, kuri vēroja koncertu, tik ļoti izcēlās Lemberga izvēlētās drēbes.

«Ārā valda ziema, ārā viss pelēks, dienas īsas, naktis garas, ārā ļoti auksts, cilvēki galvenokārt izvēlas tumšas drēbes, es vēlējos pats sev radīt tādu pavasarīgu akcentu, to arī veiksmīgi izdarīju,» priecājas politiķis.

Lembergs uzsver, ka viņam nebija mērķa izcelties uz pārējo apmeklētāju fona, viņš nemaz neiedomājās, ka tā varētu notikt.

«Atvēru skapi, paņēmu žaketi, kura tajā mirklī iekrita acīs, un domāju, ar ko viņu sakombinēt kopā, lai izskatītos labi, beigās saģērbos šādi,» stāsta politiķis.

Parasti pirms pasākumiem Lembergs skatās, kādā statusā būs konkrētajā pasākumā, vai tur ir jāievēro etiķete vai nav. Ja pasākums ir neformāls, Ventspils mērs atver skapi un izvēlas to apģērbu, kas viņu uzrunā visvairāk, vadās pēc sajūtām.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu