Arstarulsmirus publisko «Paldies, ka esat!» video (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Arstarulsmirus (agrāk pazīstams kā Gustavo) publiskojis pagājušogad izdotās dziesmas «Paldies, ka esat!» videoklipu. Tas esot pēdējais skaņdarbs Gustavo repertuārā. Šobrīd mūziķis izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu, par prioritāti izvirzot jaunas daiļrades veidošanu, savukārt Gustavo kā skatuves tēls tiks ierakstīts Latvijas mūzikas vēstures lapās. Tāpēc arī tapusi šī dziesma kā pateicība klausītājiem par kopā pavadītajiem gadiem, sniegto uzmanību, atbalstu un iedvesmu.

«Šīs dziesmas radīšanas procesā formulēju, kas tad īsti ir mani klausītāji, un sapratu, ka tas ir tiešām ļoti plašs cilvēku loks, ar kuriem man nācies vai kādreiz vēl tikai nāksies saskarties. Ikkatra mūsu tieša vai netieša mijiedarbība ir atstājusi ietekmi uz mani, un tā vienmēr ir dziļas pateicības vērta,» tā Arstarulsmirus komentē savas jaunās dziesmas būtību.

Arstarulsmirus arī aicina uz Gustavo repertuāra pēdējiem koncertiem, kas notiks februārī - 4., 5., 6., 7. un 8. februārī koncertzālē «Palladium» Rīgā. Koncertos dzīvā sastāva pavadījumā mūziķis izpildīs kompozīcijas no albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa» un «Pilsētas portāls», kā arī vairākus līdz šim nedzirdētus skaņdarbus.

Klipa režisors ir Jurgstulajstus jeb īstajā vārdā Aivars Čivželis.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu