Ar dejām un šampanieti tiek paziņoti šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

5.februārī Baltezerā, viesnīcā «Baltvilla» tika prezentēts skatītāju iemīļotais televīzijas šovs «Dejo ar zvaigzni», šovs tika prezentēts ar īpašu preses konferenci, kurā tika iepazīstināts ar visiem deju pāriem.

Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki jau trīs dienas atrodas tādā kā radošajā nometnē, kurā visa uzmanība tiek veltīta treniņiem, sava deju partnera iepazīšanai un apziņai, ka turpmākās desmit nedēļas būs smagi jāstrādā.

Preses konferenci vadīja stila ikona Maija Silova, kurai ir milzīga pieredze dažādu televīzijas šovu vadīšanā, kā arī aktieris, seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Jānis Āmanis.

Šova, kā arī īpašās svētku pēcpusdienas vadītāji Maija un Jānis pa vienam pārim sauca zālē visus dalībniekus, lai iepazīstinātu ar dejotgribētājiem.

Dalībnieki pārstāv visdažādākos lauciņus, šovā piedalīsies – seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Evija Skulte, pavārs Elmārs Tannis, bijusī televīzijas seja Anna Lieckalniņa, žurnālists Ansis Pūpols, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova, grupas «Rebel» soliste Lola, dziedātāja Liene Greifāne, aktieris Gints Grāvelis, balvas «Latvijas lepnums» ieguvējs Mārtiņš Oliņš un uzņēmēja, viesnīcas «Grand Palace hotel» dvēsele Sveta Ļova.

Dalībnieki prezentēja savu pāri, demonstrējot kādu deju pozu vai mazu fragmentu no dejas, tas izraisīja lielas ovācijas gan viesu, gan pašu dalībnieku vidū.

Beidzoties oficiālajai daļai, dalībnieki un viesi baudīja šampanieti, gardas uzkodas un dalījās pārdomās par deju šovu un to, kāpēc piekrituši piedalīties.

Izrādās, neviens no dalībniekiem iepriekš nav dejojis sporta dejas un vairums sevi uzskata par tizliem, bet cer, ka, pateicoties dejai, treniņiem, šī sajūta, ka nesi lokans, izgaisīs.

Dziedātāja Liene Greifāne pavisam nesen kļuva par māmiņu savam otrajam dēlam un ir priecīga, ka saņēmusi uzaicinājumu piedalīties šovā, jo šovs ir lielisks fitnesa treneris, lai atbrīvotos no liekā svara, kas radies pēc bērniņa dzimšanas.

«Nekādi tāda veida šovi, kā «Dejo nost», nestāv klāt mūsu treniņu grafikam, četras stundas katru dienu jādejo, bet rezultāts būs lielisks. Sākumā mans partneris māca mani, bet vēlāk, kad apgūstu deju soļus, mēģinu viņu mācīt, neko nevaru padarīt, tas ir manā dabā,» smejas Liene.

Jau no 22.februāra varēsim vērot slavenību un profesionālo dejotāju zvaigžņu mirkļus un lielākās neveiksmes!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu