Dziedātāja Liera Štein apmeklē Kopenhāgenas modes nedēļu un pielaiko kažokus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā no 28. janvāra līdz 1.februārim norisinājās modes nedēļa, kura pulcēja Dānijas stilīgākos modes blogerus un slavenības.

Dziedātāja Liera Štein uz Dāniju devās ciemos pie savas labākās draudzenes, kura jau četrpadsmit gadus dzīvo Dānijā, viesošanos pie draudzenes dziedātāja apvienoja ar vokālajām meistarklasēm «Complete vocal institute» skolā, kura darbojas pēc tās pašas sistēmas, pēc kuras Liera jau vairākus gadus apmāca savus audzēkņus Rīgā.

Liera atzīstas, ka, dodoties uz Dāniju, par modes nedēļu nemaz nenojauta, tas bija pārsteigums un papildinājums viņas izklaides programmai.

«Apmeklēju satriecošas skates, kuras norisinājās Kopenhāgenas pilsētas hallē. Ieeja, protams, kā vienmēr, modes nedēļās bija tikai ar ielūgumiem, bet, salīdzinot ar mūsu modes nedēļu, viss ļoti atšķīrās. Cilvēki nepulcējās pie foto sienas un īpaši negribēja fotografēties, bet ierodoties uzreiz ieņēma labākās vietas zālē un bija gatavi baudīt skati,» iespaidos dalās Liera.

Vienā vakarā tika piedāvātas trīs modes skates - vakarkleitas no «Doris Kath Chan», ielu mode no «KOYO William» un dažādas kažokādas, ādas apģērbs no zīmola «Seth Yeung», kuri pārstāv Honkongas modi Kopenhāgenā.

«Nacionālajā muzejā tika piedāvāta kažokādas izstrādājumu izstāde. Mani pārsteidza modeļu daudzveidība un to neatkārtojamība. Paveicās, un tiku uzaicināta uz show room, kurā varēja ne tikai apskatīties dažādus kažokus, bet tos arī uzmērīt! Tā kā Dānijā nav pieņemts nesāt drēbes no dabīgās kažokādas, viedokļi par šo izstādi un kolekcijām ļoti atšķīrās, dažiem patika, bet daži izteica vēlmi apliet visu ar krāsu,» skaidro Liera.

Kažokādu izstāde noslēdzās ar lielu balli, kurā skanēja dzīvā mūzika, visi baudīja vīnu un uzkodas. Toties dizaineri mierīgā atmosfērā dalījās ar savām idejām un nākotnes plāniem.

Liera iepazinās ar interesantiem cilvēkiem, un jau tiek plānoti kopīgi nākotnes plāni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu