Keirai Naitlijai apnikušas traģiskās lomas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktrisei Keirai Naitlijai (Keira Knightley) apnicis, ka viņas spēlētās varones filmās vienmēr nomirst, tāpēc viņa ar prieku uzņēmusies «jautru» lomu filmā «Jack Ryan: Shadow Recruit» («Džeks Raiens: Ēnu aģents»).

28 gadus vecā aktrise izvēlējusies spraiga sižeta filmu tāpēc, ka tā esot šķitusi «jautrāka» par citām viņas pēdējā laika lomām filmās «Never Let Me Go», «A Dangerous Method» («Bīstamā metode») un «Seeking a Friend for the End of the World» («Meklēju draugu pasaules galam»).

«

Beidzot «Annas Kareņinas» uzņemšanu, sapratu, ka katrā filmā vai nu mirstu, vai nu arī ar mani notiek kaut kas šausmīgs.

Es beidzot gribēju ko citādu,» viņa sacīja.

«Šī filma ir brīnišķīga, tīra Holivudas izklaide, kas man patīk,» skaidro Naitlija. «Pēc tam piedalījos vēl divās filmās - «Can a Song Save Your Life» un «Laggies«. Arī tās ir neticami pozitīvas un priecīgas.»

«Džeks Raiens: Ēnu aģents» pirmizrādē Londonā bija ieradies arī galvenās lomas atveidotājs Kriss Pains. «Tas ir mans bērnības sapnis. Es nevarēju atteikties no šīs izdevības,» viņš sacīja par filmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu