Berimora neļaus meitām fotografēties žurnālam «Playboy» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrises Drū Berimoras jaunības gadi bija daudzu traku piedzīvojumu un lēmumu pilni, bet viņa nevēlas, lai meitas iet mātes pēdās un dara stulbas neprātības.

Aktrise nenožēlo neko no tā, ko darījusi jaunības gados, viņa ir baudījusi brīvību, darījusi tikai to, ko pati vēlas, nerēķinoties ar citiem. Nu tas posms viņas dzīvē ir noslēdzies un viņa vēlas, lai meitas izvēlas sev citu dzīves ceļu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Berimora jau trīspadsmit gadu vecumā ārstējās no alkohola un narkotiku lietošanas, bet piecpadsmit gadu vecumā mēģināja veikt pašnāvību, deviņpadsmit gadu vecumā viņa fotografējās žurnālam «Playboy» un izšķīrās no pirmā vīra Džeremija Tomasa.

Nu Berimora ir trešo reizi precējusies, ar Vilu Kopelmanu, un ģimenē aug gadu un trīs mēnešus veca meita Olīva, kurai pēc trīs mēnešiem pievienosies māsiņa.

Uz jautājumu vai Berimora ļaus savām meitām fotografēties izdevumam «Playboy», ja viņas to vēlēsies, sasniedzot astoņpadsmit gadu vecumu, aktrise atbild, ka neļaus, jo vēlas, lai viņas meitas izvēlas dzīvē savu ceļu, nevis atkārto viņējo.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu