Ar ballīti blūza stilā aizvadīts Vecais Jaunais gads (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Otrdien, 14. janvārī, plkst. 18.30 blūza klubā «Bite’s Blues Club» notika Vecā Jaunā gada svinēšana blūza stilā! Vecais Jaunais gads bija ieturēts blūza noskaņās, noskaņu paspilgtināja ne tikai fakts, ka pasākums norisinās populārākajā Rīgas blūza klubā un ka fonā nepārtraukti skan blūza mūzika, bet arī tas, ka ne tikai modes skates modeles, bet arī viesi ieradās, ievērojot noteikto ģērbšanās stilu.

Veco Jauno gadu vadīja un par skatītāju izklaidi rūpējās dejotājs Deniss Tumakovs un modes pazinēja Kristīne Gnatjuka, kura šajā vakarā izcēlās ne tikai ar skaistu matu sakārtojumu, bet arī seksīgu tērpu, kurš pie skaistās sievietes muguras līnijas uz ilgāku laiku pieturēja ikviena vīrieša skatienu.

Viesiem, vērojot modes skates, bija iespēja baudīt šampanieti un īpašas kluba šefpavāra gatavotas uzkodas.

Sākoties oficiālajai daļai, viesi vēroja trīs dažādas modes skates, īpašu sajūsmu izraisīja zīmola «LaVita Boutique» modes skate, kur modeles demonstrēja Lolitas stila kleitiņas, kā arī modes dizaineres Elmīras Kakimovas darinātās vakarkleitas. Par zīmola «LaVita Boutique» kleitiņām īpašu sajūsmu izrādīja pasākuma apmeklētāja, dziedātāja Anita Intaite, kura ir Lolitas stila kleitiņu piekritēja.

Vakara kulminācija šoreiz bija pati oficiālā daļa, jo modeļu lomā iejutās sabiedrības dāmas – blogeres, fotogrāfes, žurnālistes, uzņēmējas un dziedātājas, kuras uzstājās kā modeles.

Modeļu ādā iejutās aktrise un uzņēmēja Jeļena Tonova, dziedātāja Kamilla, dziedātāja Katya Meija, modes raidījuma «Стильно» vadītāja Katerīna Korss, fotostudijas «Kiparis» īpašniece Kira Bujaka, dziedātāja Katy Tindemark, fotogrāfe Anna Ļakiševa, modes aģentūras «Fresh Look Model Management» direktore Kristīna Daškova, modes blogere Karina Zu.

Kamēr modeles pārģērbās, uz skatuves kāpa un viesus priecēja dziedātājas Kamilla, Katy Tindemark, Kristina Morins un Dana Kugaudo, mūziķes izpildīja blūza kompozīcijas, pārliecinot ikvienu, ka var kaut uz mirkli kļūt par īstām blūza dziedātājām un vēlāk ikdienā atgriezties pie saviem ierastajiem mūzikas stiliem. Īpašu skatītāju sajūsmu izraisīja Kamillas dziedātā «I will survive».

Pēc pasākuma oficiālās daļas modeles devās uz VIP zonu, kur draugu un pasākumu organizatoru sabiedrībā baudīja alkoholiskos dzērienus, ēda garšīgas uzkodas un pavadīja laiku sarunās.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu