«Muzikālās bankas» bankets nespēj pabarot izsalkušos mūziķus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

24.janvāra vakarā Ventspilī, kā jau ierasts, norisinājās muzikālās aptaujas «Muzikālā banka» fināls. Mākslinieki vienmēr gaidīja tieši šā konkursa banketu, jo varēja gan slidot, gan paēst un dalīties pārdomās par mūziku un dzīvi. Šogad gan ēšana bija «nekāda».

Uz raidījuma «Muzikālā banka» banketu šogad ieradās teju visi, kas strādāja pie tā, lai raidījums būtu tik krāšņs, kā redzējām, televīzijas cilvēki, katra mākslinieka grimētāji, frizieri un māksliniekus pavadošā svīta. Jāpieskaita vēl paši mākslinieki, un beigu beigās banketa nu jau mazās telpas tika pārpildītas ar cilvēkiem tā, ka bija problemātiski pārvietoties.

Arī ēdiens tika apēsts maksimums desmit minūšu laikā un tā pietika tikai pirmajiem sanākušajiem viesiem. Viesi, kuri nevēlējās drūzmēties gar galdiem, spraukties cauri pūlim, varēja baudīt salātu lapas un labākajā gadījumā kādu tomāta šķēli.

Kamēr daudzi pieklājīgi klausījās Ventspils mēra Aivara Lemberga uzrunu, citi tukšoja banketam par godu klāto ēdiena galdu.

Tikpat ātri beidzās arī vīna krājumi un kafija, nekas no izdzertā vai apēstā netika papildināts, tieši tas mudināja uz ballītes ātru izskaņu. Viesi steidza uz viesnīcu, kur rīkoja savas ballītes apartamentos.

Arī slidošanas iespēja, kura vienmēr ir bijusi tradīcija tieši «Muzikālās bankas» laikā, netika plaši izmantota, uz ledus bija iespēja redzēt vien Antru Stafecku ar viņas dēliņu un «O!Kartes skatuve» dalībniekus Madry un Raiti Beķeri.

Jau pēc pusnakts pat mākslinieki, kuri vienmēr ir ballīšu dvēseles, devās uz viesnīcas numuriņiem.

«Muzikālās bankas» noslēguma ballīte beidzās, pat īsti nesākoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu