Foto: Holivudas aktrise Džesika Časteina pārģērbjas par multiplikācijas filmas varoni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Džesika Časteina ir iesaistījusies uzņēmuma «Disney» akcijā, kuras mērķis ir popularizēt multiplikācijas filmas un to varoņus, lai bērni un jaunieši saprot, ka «Disney» joprojām spēj pārsteigt un viņu veidotās filmiņas ir vērts skatīties. Džesika Časteina pozē kā 2012. gadā uzņemtās multfilmas «Brave» galvenā varone.

Šādu tēlu viņa izvēlējās, jo ikviena maza meitene vēlas būt kāda no «Disney» princesēm, un Džesika izvēlējās netipisku «Disney» tēlu, kura ādā iejusties.

Aktrise savu izvēlēto tēlu redz kā modernu mūsdienu princesi, kura ir stipra, jautra un aizrautīga. Džesika uzskata, ka viņas izvēlētais tēls ir lielisks paraugs jaunām meitenēm.

Foto: TT NYHETSBYRN

Časteinai akcija liekas lielisks veids, kā palīdzēt bērniem saglabāt bērnību un nebaidīties būt bērniem.

Arī citas zvaigznes piedalās akcijā, aktrise Skārleta Johansone iejutīsies Pelnrušķītes lomā, karaliene Latifa iejutīsies Nāriņas tēlā, Džesika Bīla mēģinās būt lieliska Pokahonta, bet Deivids Bekhems piepilda savu bērnības sapni un būs princis Fīlips no «Guļošās skaistules».

Foto: TT NYHETSBYRN



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu