Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top5 populārākās seksa ainas kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Gaidot erotiskās filmas «Fifty Shades Of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmizrādi, kas notiks 13. februārī, esam atskatījušies kino vēsturē un atlasījuši piecas, mūsuprāt, populārākās seksa ainas, kas redzētas uz lielā ekrāna. Visas no šīm piecām ainām ir jutekliskas, smalkas un izjustas. Tas nekas, ka aktieri tēlo (ar to jau kino atšķiras no pornogrāfijas), - viņu tēlojums šķiet ļoti ticams. Vai arī kāda no «Greja piecdesmit nokrāsu» erotiskajām ainām kļūs par klasiku, laiks rādīs!

 
Foto: Kadrs no filmas

«Auto aina» filmā «Titāniks» (1997. gads)

Džeimsa Kamerona (James Cameron) slavenā filma iegājusi kino vēsturē ne tikai ar savu vērienu, bet arī ar emocionālo mīlas stāstu. Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) un Keitas Vinsletas (Kate Winslet) tēlotie varoņi Džeks un Rouza piedzīvo tādu tīru, nevainīgu mīlestību, par kādu mēs sapņojam katrs. Turklāt viņu pirmā mīlas nakts notiek uz lielākā kuģa pasaulē, kurš pavisam drīz nogrims okeāna dzīlēs.

Foto: Kadrs no filmas
 
Foto: Kadrs no filmas

Aina no filmas «Monstru balle» (2001. gads)

Daudzi par šo seksa ainu varētu teikt: «Tā nav seksīga, tā ir skumja!» Taču šajā top5 tā jāpiemin, jo savas primitīvās estētikas dēļ ir viena no spēcīgākajām kino vēsturē. Sieviete (Halle Berija), kas cieš no atkarībām un nabadzības, ar seksa palīdzību zināmā mērā atbrīvojas no uzkrātā stresa. Aktam obligāti nav jābūt romantiskam - tas ir maksimāli pietuvināts reālajai dzīvei un tāpēc īpaši jaudīgs. Sekss kā antidepresants.

Foto: Kadrs no filmas
 
Foto: Kadrs no filmas

Ēdiena aina filmā «9 1/2 nedēļas» (1986. gads)

«9 1/2 nedēļas» neapšaubāmi ir viena no visu laiku populārākajām erotiskajām filmām. Visas seksa ainas ar Kimu Beisindžeri (Kim Basinger) un Mikiju Rurku (Mickey Rourke) tajā būtu pelnījušas vietu top10, taču, ja jāizceļ viena, tad oriģinālākā šķiet aina ar ēdienu, kura vēlāk bieži citēta daudzās citās filmās.

 
Foto: Kadrs no filmas

Seksa aina filmā «Iedzimtais grēks» (2001. gads)

Filma «Iedzimtais grēks» («Original Sin») ir bagāta ar seksa ainām, taču viena no izjustākajām ir Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) un Antonio Banderasa (Antonio Banderas) izpildījumā.

Foto: Ekrānuzņēmums
 
Foto: Kadrs no filmas

«Pamatinstinkts» (1992. gads)

Šķiet, grūti atrast cilvēku, kurš nekad mūžā nebūtu redzējis vai vismaz kaut ko dzirdējis par detektīva «Pamatinstinkts» («Basic Instinct») pavedinošo ainiņu, kurā aktrise Šārona Stouna (Sharon Stone) policistu priekšā koķeti papleta kājas... Šī erotiskā aina ātri vien kļuva par filmas «karsto kartupeli», aizēnojot visu citu, kas šajā filmā redzams.

Taču šajā 1992. gada lentē ir arī kāda ļoti spēcīga un šķietami neprognozējama seksa aina starp Maikla Duglasa (Michael Douglas) tēloto policistu Niku un Stounas atveidoto slepkavībā aizdomās turamo Ketrīnu.

Viena no dabiskākajām un ticamākajām seksa ainām Holivudā.

Foto: Kadrs no filmas
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu