Kā Keita Midltone svin savu 32. dzimšanas dienu? (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šodien prinča Viljama sieva hercogiene Keita Midltone svin savu trīsdesmit otro dzimšanas dienu. Karaļnams labprāt pastāsta par hercogienes svētku plāniem.

Hercogiene Keita Midltone pagājušajā gadā nevarēja kārtīgi nosvinēt jubileju, jo bija pirmā bērna, prinča Džordža gaidībās; šogad iespēja rīkot lielu balli ir vairāk nekā reāla, bet jaunā sieviete to nevēlas.

Keita izvēlējās dzimšanas dienu sagaidīt karaļnama pārstāvju un savu tuvāko draugu lokā. Pēdējie divpadsmit mēneši - grūtniecība, bērna audzināšana - ir mainījuši hercogieni, un viņa labprātāk izvēlas atpūtu savu mīļāko cilvēku lokā, klusi, mierīgi, bez liekas izrādīšanās. Diena pagāja, saņemot daudzus draugu, radu un karaļnama apsveikumus, dzerot tēju un ēdot saldumus.

Aktivitātēs Keitu nepavadīja vīrs princis Viljams, jo viņš atrodas Kembridžā, kur studē universitātē, bet vakarā jaunais vīrs atgriezīsies Londonā, lai kopā ar sievu dotos romantiskās svētku vakariņās.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu