«People's Choice» ceremonijā laurus plūc Sandra Buloka un Džastins Timberleiks (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Trešdien «People's Choice» balvu pasniegšanas ceremonijā laurus plūca kosmosa trillera «Gravity» («Gravitāte») zvaigzne Sandra Buloka un amerikāņu dziedātājs Džastins Timberleiks.

Buloka saņēma četras balvas, tostarp arī kā iemīļotākā kinoaktrise.

Par labāko filmu tika atzīts kases grāvējs «Iron Man 3» («Dzelzs vīrs»).

Lai arī vesterns «Lone Ranger» («Vientuļais reindžers») bija finansiāla izgāšanās, galvenās lomas tēlotājs Džonijs Deps saņēma «People's Choice» godalgu kā labākais kinoaktieris. Roberts Daunijs jaunākais baudīja panākumus asa sižeta filmu aktiera kategorijā, savukārt Leonardo di Kaprio - kā labākais dramatiskais aktieris. Komiķis Ādams Sandlers tika atzīts par iemīļotāko komēdiju aktieri.

Televīzijas kategorijā uzvarēja komēdijseriāls «The Big Bang Theory» («Lielā sprādziena teorija») un drāma «The Good Wife» («Labā sieva»). Apbalvots tika arī seriāla «Glee» («Radīti skatuvei») aktieris Kriss Kolfers, kurš bija nomināciju līderis.

Tikmēr mūzikas kategorijās dominēja Timberleiks, kurš pērn pēc vairāku gadu pārtraukuma laida klajā albumu «The 20/20 Experience». Viņš ieguva trīs balvas kā iemīļotākais vīriešu dzimuma izpildītājs, labākais R&B mākslinieks un gada labākā albuma autors.

Britnija Spīrsa tika atzīta par labāko popmūzikas izpildītāju.

«People's Choice» ceremonija, kurā balvas ieguvējus nosaka ar fanu balsojuma palīdzību, iesāk Holivudas ikgadējo apbalvojumu sezonu. Drīzumā notiks «Zelta globusa» un «Grammy» balvu pasniegšana, bet 2.martā to noslēgs «Oskara» ceremonija.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu