Džeisons Bigs ar izteikumiem šokē savus «Twitter» sekotājus (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Sestā janvāra vakarā Amerikas iedzīvotāji pulcējās pie televīzijas ekrāniem, lai vērotu televīzijas šova «Vecpuisis» jauno sēriju. To noskatījās seši miljoni skatītāju, tajā skaitā arī aktieris Džeisons Bigs, kurš izcēlās ar aizskarošiem, nepārdomātiem komentāriem portālā «Twitter».

Sākumā aktieris uzrakstījis, ka Floridā tagad tiek intervētas daudzas skaistas sejas un Huanam Pablo Galavisam būs grūti izvēlēties tās, kurām ir skaistāks ģīmītis. Bet beigu beigās tam tāpat nav nozīmes, jo pēc šova viņš vienalga būs vientuļš un ienīdīs visus šos «zaķus».

Vēlāk aktiera komentāri kļuva personīgāki un viņš aizvainoja divdesmit piecus gadus veco Leisiju Fadolu, sieviete vecpuisim atklāja, ka viņas ģimenē ir deviņi cilvēki ar īpašām vajadzībām. Bigs portālā «Twitter» ierakstīja, ka tas nozīmē, ka nu Galavisam būs iespēja pagrābstīties gar viņas lielajām krūtim, jo neko citu jau viņa nespēj piedāvāt, ja jau ģimenes locekļi ir atpalikuši.

Kopumā Bigs četrdesmit minūšu garā šova laikā paspēja ierakstīt portālā «Twitter» savus domu graudus veselas sešas reizes.

Pēc šādiem izteikumiem daudzi aktiera fani bija šokā un vairs neseko viņam populārajā sociālajā tīklā «Twitter».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu