«Ekstrasensa cīņa», «Meli», «Kā tā otra puse mīl» dosies viesizrādēs uz Rīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Daugavpils teātris, turpinot tradīciju citu pilsētu skatītājus iepazīstināt ar savu darbību, februārī un martā viesosies Rīgā - Dailes teātrī un pirmo reizi arī koncertzālē «Rīga» - ar triju dažādu žanru izrādēm.

Daugavpils teātris var lepoties ar jau trīs gadus ilgu un ļoti veiksmīgu sadarbību ar aktieri Jāni Jarānu, kurš Daugavpilī spēlē divās izrādēs. Viena no tām ir «Ekstrasensa cīņa», kur galvenajā - hipnotizētāja - lomā ir Jānis Jarāns, laulātā pāra lomas atveido Ritvars Gailums un Kristīne Veinšteina un kura pirmo reizi būs skatāma pašā Rīgas sirdī - koncertzālē «Rīga». Izrāde «Ekstrasensa cīņa», kas uzvesta pēc mūsdienu krievu dramaturga Vasilija Sigareva darba «Melu detektors» motīviem Ivara Lūša režijā, ir smieklīga komēdija par jūsu kaimiņiem.

«Kā tā otra puse mīl»
«Kā tā otra puse mīl» Foto: publicitātes

Savu jaunāko veikumu - Alana Eikborna komēdiju «Kā tā otra puse mīl» Jura Joneļa režijā Daugavpils teātris pirmo reizi ārpus sava teātra piedāvās 24. februārī Dailes teātra skatītājiem, kā arī «Spēlmaņu nakts» žūrijai un kritiķiem. Izrādes laikā skatītājam ir ļauts ieskatīties aiz slepenām durvīm, kas notiek citu ģimenēs, tā padarot to dzīvi pavisam atklātu. Tā ir izrāde, kurā var ieraudzīt un pasmieties pašam par sevi. «Kā tā otra puse mīl» ir paradoksāla, ģimeniska komēdija pieaugušajiem, kurā azartiski un asprātīgi atklājas, kā patiesībā mīl tā mūsu katra otra puse.

Meli
Meli Foto: publicitātes

Režisora Oļega Šapošņikova iestudēto dziļi psiholoģisko izrādi pēc Hermaņa Paukša lugas «Striptīzs» motīviem - «Meli» rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespējams noskatīties jau piekto reizi. Tā vairākkārt veiksmīgi rādīta Latvijas Nacionālajā teātrī, kā arī divreiz Valmieras drāmas teātrī. Šoreiz tā tiks piedāvāta skatītāju uzmanībai 23. februārī Dailes teātra kamerzālē. «Meli» - kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā, kur lomas atveido Andris Bulis, Santa Didžus un Māris Korsiets.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu