Foto: Tīņu elks Džastins Bībers atkal iekrīt bijušās mīlas valgos (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jaunais gads sācies ar aktrises Ketrīnas Zetas-Džonsas un aktiera Maikla Duglasa izlīgšanu, viņiem ir pievienojies vēl viens pārītis, atkal kopā un iemīlējušies līdz dvēseles dziļumiem ir Džastins Bībers un dziedātāja Selēna Gomesa. Tā jau saka, ka pirmo mīlestību aizmirst ir visgrūtāk.

Viss sākās ar to, ka dziedātāja Selēna Gomesa pārcēla savas tūres koncertus, sakot, ka viņai ir vajadzīgs laiks sev, beigās izrādījās, ka viņai ir vajadzīgs laiks dziedātājam Džastinam Bīberam.

Foto: Instagram

Pāris nespēj aizmirst viens otru un jau atkal ir izlēmuši mēģināt būt kopā. Vairāk jau neviens neskaita, kura reize pēc kārtas šī būs, kad populārie jaunieši mēģinās saglābt savas attiecības.

Lai ikvienam parādītu, ka ne Selēna Gomesa, ne Džastins Bībers vairs nav brīvi, puisis savā portāla «Twitter» kontā ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams romantiskā mirklī kopā ar Gomesu.

Puisis nespēj aizmirst to, kā Gomesa uz viņu skatās, jo tikai šī meitene spēj uz viņu tā skatīties.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu