Turpinās pieteikšanās «Riga Jazz Stage 2014»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ernests Dinka

Starptautiskais džeza mākslinieku konkurss «Riga Jazz Stage 2014» aicina pieteikties jaunos džeza vokālistus un saksofonistus! No 3. līdz 5. aprīlim Rīgā norisināsies starptautiskais džeza mākslinieku konkurss «Riga Jazz Stage 2014». Konkursa organizatori aicina pieteikties izpildītājus divās kategorijās – «Vokāls» un «Saksofons».

Konkurss ir lieliska iespēja jaunajiem džezistiem kļūt pazīstamiem, atklāt savus talantus, kā arī iegūt skatuves pieredzi un prezentēt sevi starptautiskā mērogā. «Riga Jazz Stage» ik gadu pulcē jaunos mūziķus, kuri ar entuziasmu piedalās mēģinājumu procesos un veido kontaktus ar citiem mūziķiem. Konkursantu uzstāšanās vērtē starptautiska žūrija, ko veido mūzikas eksperti, festivālu direktori un žurnālisti no vairākām valstīm. Balvu fonds 6400 EUR apmērā, kā arī uzaicinājumi uzstāties džeza festivālos un koncertos.

«Riga Jazz Stage 2014» norisinās nodibinājuma «Riga 2014» ietvaros kā Eiropas kultūras galvaspilsētas notikums.

Pieteikšanās līdz 31. janvārim, vairāk informācijas www.rigajazz.lv.

www.rigajazz.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu