Natālijai nepatīk vulgārie tēli, toties Diāna spētu uzvilkt jebko (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skatuve prasa daudz domāt par stilu, izskatu, modi, dziedātājas Natālija Tumševica un Diāna Moon lieliski to apzinās, bet katrai ir sava pieeja gan skatuvei, gan tērpiem, gan modei.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Natālija Tumševica apģērbu izvēlas, vadoties pēc kvalitātes, modes tendencēm, matu, ādas krāsas, kā arī skatās, vai izvēlētais apģērbs piestāv viņas figūras tipam.

Natālijai pirkt zīmola apģērbu nav galvenais mērķis. Izvēloties apģērbu zīmols nav galvenais kritērijs, tomēr viņai patiešām patīk nēsāt zīmolu somas, apavus un kleitas.

«Labdarības pasākumā, kuru rīkoju viesnīcā «Grand Palace Hotel», man mugurā bija zīmola «Pronovias» kleita no veikala «Love story». Koncertiem domāto apģērbu izvēlos tikai no šā veikala. Nenoliegšu, kleitas šajā veikalā nav lētas, bet tas ir to vērts, cena atbilst kvalitātei,» noslēpumaini nosaka Natālija.

Natālija nekad nevilktu mugurā melnas tīkliņ zeķes ar īsu sarkanu kleitu, jo viņai gluži vienkārši nepatīk vulgārie tēli.

Foto: No personiskā arhīva

«Savu modi veidoju, apmeklējot «Rīgas modes nedēļu», ceļojot pa modes galvaspilsētām, apmeklējot dažādu dizaineru skates, skatoties žurnālos. Šīs ziemas atklājums manā garderobē ir bordo krāsa. Man ļoti patīk, foto lai kalpo kā pierādījums,» smejas Natālija.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Diāna Moon apģērbu vienmēr izvēlas pēc noskaņojuma. Viņa mīl dažādību, stilu un krāsu mainīšanu. Diāna nemīl pieskaņoties vakara krāsām vai tēmām, viņa vienmēr cenšas šim jautājumam pieiet radoši un izveidot savu versiju apģērbam, kurš minēts pasākuma ielūgumā.

Diānai nav būtiski zīmoli, bet gan laba gaume, stila izjūta un apģērba oriģinalitāte, spētu uzvilkt jebko.

«Konkursa «Miss top of the world» finālā man mugurā bija mans noskaņojums. Nekad neplānoju no rīta, ko vilkšu mugurā vakarā. Arī šoreiz šim jautājumam piegāju, vadoties pēc konkrētā brīža noskaņojuma un izpildāmās dziesmas rakstura. Apģērbu piemeklēju savam konkrētā vakara repertuāram, lai vizuāli piestāvētu tam, ko vai par ko es dziedu. Visas drēbes bija pirktas Vācijā un izmaksāja man aptuveni trīssimt eiro,» skaidro Diāna.

Diāna mīl kombinēt vecas skapī aizstāvējušās lietas ar jaunām superaktuālām lietām. Mūziķe pat nesmādē mammas jaunības dienu apģērbu, kuru veiksmīgi var kombinēt ar dizaineru jaunākajiem veikumiem.

«Protams, mans mīļākais dizainers Latvijā ir mans sens draugs Mārtiņš Pūpols, kurš vienmēr priekš manis rada ko apbrīnas vērtu, unikālu, stilīgu, šiku un tieši man piemērotu, toties Vācijā es iepērkos mazajos stūru veikaliņos,» tā Diāna.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu