Foto: Kā veco gadu aizvadīja un Jauno gadu sagaidīja Latvijā pazīstamas personas (29)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Jaunais 2014. gads ir sagaidīts! Slavenības sāk sociālajos tīklos ievietot bildes, kurās redzams, kā viņi sagaidījuši Jauno gadu. Ieskaties, kādas bijušas slavenību svinības.

Foto: facebook.com

Gotiskās mūzikas izpildītāja, dziedātāja Vic Anselmo Jauno gadu sagaidījusi Vācijā, tā ir vieta, kur dziedātāja dzīvo un ar mūziku pelna iztiku. Jaunā sieviete apmeklēja karnevālu un bija pat izvēlējusies tērpu ar humoristisku piesitienu.

Foto: Facebook

Dziedātāja Elli U Jauno gadu sagaidīja Maldīvijā. Tur viņa ne tikai satika Ziemassvētku vecīti un saņēma dāvanas, bet arī lieliski izklaidējās. Elli U, tāpat kā mēs šeit Latvijā, nevarēja baudīt baltus Ziemassvētkus un Jauno gadu, toties, viņa baudīja sauli, siltas pludmales smiltis un cilvēku smaidus.

Foto: Facebook

Dziedātāja Natālija Tumševica Veco gadu aizvadīja un sagaidīja Jauno gadu greznā ballē, kuru rīkoja viena no lielākajām Rīgas viesnīcām. Natālija baudīja lieliskas uzkodas, šampanieti un dejas līdz rītam. Mūziķe bija apģērbusies skaistā, spīdīgā sudrabkrāsas kleitā un vēl ieradās ar masku, kuru pusnaktī, kā jau ierasts Jaungada ballēs, noņēma.

Foto: Facebook

Jaunā, seksīgā dziedātāja Katy Tindemark Jauno gadu sagaidīja mājās kopā ar vīru un meitiņu, bet pēc pusnakts devās uz deju klubu, kur izklaidējās līdz pat rīta gaismai. Savā portāla «Facebook» kontā mūziķe ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama seksīgā, krūšu daļu atkailinošā bildē, ar fotogrāfiju dziedātāja vēl ikvienam seksīgu Jauno gadu.

Foto: Facebook

Populārais režisors, seksa eksperts Miks Ozoliņš Jauno gadu sagaidīja kopā ar savu mīļoto sievieti, apmeklējot naktsklubu un baudot divvientulību. Tas ir lielisks veids, kā nostiprināt savas jūtas un neļaut iestāties rutīnai.

Foto: Facebook

Televīzijas dīva Jeļena Gricuka Jauno gadu sagaidīja kopā ar māsu, sievietes apmeklēja salūtu un kopā ar cilvēkiem, kuri ieradās sagaidīt Jauno gadu pie Brīvības pieminekļa, saskandināja šampanieša glāzes.

Foto: Facebook

Multimāksliniece Elita Patmalniece Jauno gadu sagaidīja draugu lokā apmeklējot salūtu, sieviete vēlējās gadu iesākt skaisti, tāpēc arī līdzi tika ņemtas stikla šampanieša glāzes, nevis plastmasas.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu