Uzzini aktrises Kameronas Diazas kāzu detaļas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Holivudā gads sācies ar kāzu bumu, slaveni mīlas pāri visi kā viens tieši vecā gada izskaņā vai jaunā gada sākumā vēlas apprecēties. Arī aktrise Kamerona Diaza un viņas mīļotais, mūziķis Bendžijs Medens apprecējās gada sākumā, un par spīti slepenībai viņu kāzu detaļas ir publiski zināmas!

Ceremonija norisinājās 5.janvārī Kameronas Diazas mājās. Līgava un līgavainis bija uzaicinājuši aptuveni simts viesus, to starpā arī aktrisi Gvinetu Paltrovu, dīdžeju Samantu Ronsoni, ar kuru romantiskās attiecībās reiz bija Lindsija Loena, aktrisi Robinu Antinu un daudzus citus.

Līgavas māsu lomās iejutās aktrise Drū Berimora, aktrise Nikola Ričija, Kameronas māsa Šimena un asistente Džesija Latsa.

Sievietes ceremonijā tērpās vienādās elegantās, melnās kleitās un turēja rokās baltus ziedu pušķus.

Pati līgava devās pie altāra kleitā ar atklātu muguru un rotājās īpašām, kāzām iegādātām rotaslietām; līgavainim mugurā bija klasisks, melns smokings.

Kā runā aculiecinieki, pirms gredzena uzvilkšanas sievas pirkstā Bendžijam gredzens izkritis no rokām, vai tā ir ļauna zīme vai vienkārši stress?

Svinību bankets notika lielā teltī aktrises dārzā. Nepārtraukti skanēja dzīvā mūzika, lielākais pārsteigums jaunlaulātajiem bija dziedātāja Laionela Ričija izpildītā dziesma «Easy».

Lielākā daļa viesu pameta svinības ap desmitiem vakarā, bet tuvākie trīsdesmit draugi palika izklaidēties līdz pusnaktij.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu