Klausies pēdējo Gustavo repertuāra dziesmu (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Latvijā pazīstamais mūziķis Arstarulsmirus – iepriekš zināms kā Gustavo – pirmdien, 16. decembrī, izdeva savu jaunāko un pēdējo Gustavo repertuāra singlu, informē mūziķa pārstāvis Gundars Strazdiņš. Jaunā singla publiskais pirmatskaņojums notika 16. decembrī Radio SWH. Tagad šo dziesmu «Paldies, ka esat!» TVNET piedāvājam arī jums (skat. video)

Šobrīd mūziķis izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu, par prioritāti izvirzot jaunas daiļrades veidošanu, savukārt Gustavo kā skatuves tēls tiks ierakstīts Latvijas mūzikas vēstures lapās. Tāpēc arī tapusi šī dziesma kā pateicība klausītājiem par kopā pavadītajiem gadiem, sniegto uzmanību, atbalstu un iedvesmu.

«Šīs dziesmas radīšanas procesā formulēju, kas tad īsti ir mani klausītāji, un sapratu, ka tas ir tiešām ļoti plašs līdzcilvēku loks, ar kuriem man nācies vai kādreiz vēl tikai nāksies saskarties. Ikkatra mūsu tieša vai netieša mijiedarbība ir atstājusi ietekmi uz mani, un tā vienmēr ir dziļas pateicības vērta,» tā Arstarulsmirus komentē savas jaunās dziesmas būtību.

Arstarulsmirus izsludinājis arī pēdējos Gustavo repertuāra koncertus nākamā gada februārī. Koncerti notiks 5.februārī, 6.februārī, 7.februārī un 8.februārī koncertzālē «Palladium» Rīgā. Koncertos dzīvā sastāva pavadījumā mūziķis izpildīs kompozīcijas no albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa» un «Pilsētas Portāls», kā arī vairākus līdz šim nedzirdētus skaņdarbus.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu