Lady Gaga vēlas, lai Amerika boikotē Olimpiskās spēles (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Lady Gaga vienmēr ir bijusi liela homoseksuālu cilvēku aizstāve, mūziķe pati ir paziņojusi, ka ir biseksuāla. Ar joni tuvojas 2014. gada Olimpiskās spēles, un dziedātāja iesaka Amerikai tās boikotēt un nesūtīt uz tām savus sportistus.

Dziedātājai Lady Gaga šāda doma ienākusi prātā mirklī, kad sportists Toms Deilijs paziņojis par savu biseksualitāti.

Mūziķe uzskata, ka šajā jautājumā runa nav pat par homoseksualitāti, bet cilvēktiesībām, un viņa neuzskata, ka pareizi ir sūtīt uz Krieviju sportistus, kuriem ir jāizliekas par to, kas viņi nav.

Turklāt, braucot uz Olimpiskajām spēlēm, sportisti, viņu pārstāvētā valsts tērēs naudu, kura nonāks Krievijas budžetā, kas arī mūziķei neliekas pareizi.

Lady Gaga neatbalsta Krievijas politiku homoseksualitātes jautājumā un uzskata, ka nav pareizi iebiedēt jauniešus, likt tiem iedzīvoties kompleksos un būt nelaimīgiem. Tieši šādu skatu viņa redzēja cilvēkos, kuri apmeklēja viņas koncertu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu