Kā savas atvases izdodas sapost Santai Bindemanei un Zanei Kalinkai (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone un žurnāla «Klubs» autore Zane Kalinka sarunā ar dzīvesstila portālu Sejas atklāj, kā izvēlas apģērbu savām atvasēm un vai izdodas nopirkt apģērbu, kas patīk mazajām modes dāmām.

Stilistes un bloga «Kids Gazette» autores Santas Bindemanes-Mihelsones un grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona atvases – meita Maija (6 gadi) un dēls Andrejs (3 gadi) jau no mazotnes iepazīst modes pasauli. Santa atklāj, ka nu arī mazais dēlēns Andrejs sācis interesēties par modi un apģērbu. Māsa Maija mazajam brālim esot liela palīdze un stila konsultante. Bieži vien brālis ļauj, lai māsa viņu saģērbj.

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore Santa Bindemane-Mihelsone ar meitiņu Maiju (6 gadi) un dēlēnu Andreju (3)
Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore Santa Bindemane-Mihelsone ar meitiņu Maiju (6 gadi) un dēlēnu Andreju (3) Foto: Santa Sergejeva

Santa atklāj, ka meita Maija mammas skapī revīziju vēl nav veikusi. «Viņa šajā ziņā ir netipiska, jo manā skapī viņa neko nav ņēmusi un neko nav vilkusi no manām drēbēm. Ja vien ārpus skapja atstāju savas kurpes, tad meita tās pielaiko. Taču tā kā mani mamma audzināja, ka nevar tā vienkārši nēsāt mammas kurpes, jo var salūst apavu lieste, tad to arī stāstu savai meitai. Taču, kad ciemojamies pie mūsu ģimenes labiem draugiem – Aijas Auškāpas, tad gan Aijas skapis tiek pilnībā izrevidēts,» stāsta Maijas un Andreja mamma.

Ģimenes skapis esot sadalīts trijās daļās. «Tās ir plaša patēriņa preces kā «H&M» un «Zara», kā arī latviešu modes dizaineru darināts apģērbs. Ir arī kādi ārzemju zīmoli, kurus esam iecienījuši un atzinuši par labiem,» viņa nosaka.

Kad Santa ar abiem bērniem dodas uz kādu saviesīgu pasākumu, viņas meita Maija bieži vien pucējas greznās kleitās. «Kleita ir ērts apģērbs un labi izskatās. Kleita ir tā, kas spēj apvienot ikdienišķu un svētku izskatu.

Man liekas, ka mūsu bērnu garderobes būtiska sastāvdaļa ir mēteļi. Protams, ne jau ikdienā, ejot uz bērnudārzu, bet kad kaut kur dodamies, tad velkam mēteļus. Cenšamies arī vienmēr saskaņot savas garderobes, lai vismaz krāsu gamma ir saskanīga,» savas ģimenes ģērbšanās tradīcijas atklāj Santa.

Žurnāla «Klubs» autore Zane Kalinka ar meitām Aleksu (7 gadi ) un Endiju (4 gadi)
Žurnāla «Klubs» autore Zane Kalinka ar meitām Aleksu (7 gadi ) un Endiju (4 gadi) Foto: Santa Sergejeva

Zane pati allaž ir eleganta un stilīgi saposusies, tādēļ arī meitas iedvesmojas no mammas. «Man ir liels prieks, ka meitas ir izteikti orientētas uz krāsām,» piebilst mamma.

Abas Zanes meitiņas šobrīd izvēlas līdzīgas lietas: «Izteikti mazajai meitiņai šobrīd ir vecums, kad viņa vēlas to pašu, ko vecākā māsa. Tāds dvīņu sindroms.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu