Radio «SWH Rock» nosvin divpadsmit gadu jubileju (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

14. novembra vakarā «Latvijas 1. Rokkafejnīcā» notika radiostacijas «SWH Rock» divpadsmitās dzimšanas dienas balle. Radiostacija dzimšanas dienu nosvinēja ar vīnu, uzkodām un rokmūziku.

Ballīte norisinājās «Latvijas 1. Rokkafeinīcas» visos trijos stāvos. Pirmajā stāvā bija iespēja klausīties dīdžeja spēlētos pasaules hitus vai arī doties uz karaokes zāli un izpausties muzikāli, dziedot kādu no rokmūzikas klasikas dziesmām.

Otrajā stāvā pulcējās visvairāk radiostacijas viesu, jo tā bija vieta, kur «SWH Rock» saņēma apsveikumus uzstāšanās veidā no saviem muzikālajiem draugiem, tādiem kā Fēlikss Ķiģelis, grupām «Laime pilnīga» un «Dzelzs vilks». Mākslinieki priecēja savus un radiostacijas fanus ar savām populārākajām dziesmām.

Trešajā stāvā viesiem bija iespēja vadīt laiku sarunās pieklusinātas mūzikas pavadībā, par kuru parūpējās dīdžejs Kaspars Bindemanis. Ja šāda fona mūzika atmodināja viesos ēstgribu, ikviens bija mīļi gaidīts pie bagātīgi klātā uzkodu galda.

Pasākumu apmeklēja sabiedrībā pazīstamas personas, tādas kā Elita Patmalniece, Elita Mīlgrāve un dziedātājs Johnny Salamander ar sievu Daci.

Neskatoties uz to, ka ballīte tika rīkota ceturtdienā, viesi nesteidzās pamest viesmīlīgās kluba telpas un vēl pēc trijiem naktī turpināja aktīvi svinēt.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu