R&B un popmūzikas princese Adelly Londonā nofilmē attiecību stāstu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adelly privātais arhīvs

Spilgtā pašmāju R&B un popmūzikas izpildītāja Adelly jeb īstajā vārdā Adelīna Jureviča laidusi klajā savu jaunāko kompozīciju «Make it Right», kuras tapšanā līdzdarbojies arī britu reperis Skots Reinolds (Scott Reynolds) jeb S.K. Jaunajai dziesmai Londonā nofilmēts arī videoklips, kas vēsta par attiecībām, kurās gadās pieļaut ne vienu vien kļūdu, tādējādi zaudējot mīļoto cilvēku.

Foto: Adelly privātais arhīvs

Adelly jaunākais veikums ir trešais debijas singls, kuram par pamatu ņemts tā dēvētais UK Garage elektroniskās mūzikas stils, kas deviņdesmitajos gados Anglijā radās kā vietējā house mūzikas versija un šobrīd atkal strauji piedzīvo savu atdzimšanu. Dziesmā plaši tiek izmantoti gan šim stilam raksturīgie 2-step bungu ritmi, gan arī basa elementi, kas kompozīcijai piešķir oldschool skanējumu.

Foto: Adelly privātais arhīvs

«Jaunā dziesma «Make it Right» pavisam noteikti atšķiras no visām manis iepriekš izpildītajām kompozīcijām, jo šoreiz tas nav ne house, ne R&B, ne arī popmūzikas žanrs, kuros es līdz šim biju aktīvi darbojusies, un, lai arī man darbs pie šā singla bija kas jauns un līdz šim nebijis, es no sirds izbaudīju tā eksperimentiem pilno tapšanas procesu un esmu patiesi gandarīta par paveikto. Man vienmēr ir bijis svarīgi atšķirties no citiem mūziķiem un radīt kaut ko oriģinālu, tāpēc, manuprāt, šī kompozīcija ir īpaša ar to vien, ka tā ir visai netipiska visam mūsu valsts mūzikas industrijā iepriekš radītajam, taču es ļoti ceru, ka līdz ar šīs dziesmas iznākšanu mēs par garage stilu dzirdēsim aizvien biežāk,» savās pārdomās dalās Adelly.

Adelly dziesmu «Make it Right» ierakstīja pagājušajā gadā. Sākotnēji bija plānots šo dziesmu izdot kā balādi, taču pēc astoņu mēnešu ilgām pārdomām Adelly kopā ar savu producentu grupu nolēma kompozīcijai piešķirt jaunu skanējumu, padarot to ne vien mūsdienīgāku, bet arī «lipīgāku».

Jaunā singla pamatā ir stāsts ir par tik ļoti aktuālo attiecību tēmu, kurā netrūkst arī vājuma mirkļos pieļautu kļūdu, par kurām agri vai vēlu nākas maksāt, zaudējot visdārgāko cilvēku.

Foto: Adelly privātais arhīvs

Zīmīgi, ka arī urbānajā stilā ieturētais dziesmas klips ir filmēts Anglijā, laikā, kad Adelly kārtējo reizi viesojās Londonā. Video ir redzams gan slavenais Banksy jeb Graffiti tunelis, gan arī mākslinieciskais Šordičas (Shoreditch) rajons, kas atrodas pilsētas austrumu daļā.

Foto: Adelly privātais arhīvs

Adelly ļoti lepojas, ka jaunā dziesma jau guvusi panākumus: «Nav brīnums, ka tieši Anglija ir tā valsts, kurā «Make it Right» jau paspējusi gūt pirmos panākumus, skanot tādās radiostacijās kā Kiss FM, kur tiek atskaņoti pasaulē pieprasītākie hiphopa, R&B, urbānās un elektroniskās deju mūzikas hiti.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu