Kāpēc traumas viena pēc otras piemeklē «Mis Latvija» direktori Intu Fogeli? (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijas skaistumkonkursu patronese, aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele šā gada nogalē atkal sākusi nākamā gada skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» dalībnieku meklēšanu. Taču pirms pāris nedēļām Intai atkal gadījusies kārtējā ķibele ar veselību. Šoreiz lauzta roka, kas nu jānēsā ģipsī.

2011. gada nogalē Inta Fogele neveiksmīgi savā privātmājā sadragāja potīti. Ilgu laiku kāja atradās ģipsī un sadragātā potīte burtiski tika sastiķēta kopā ar dzelžiem. Lai atjaunotu veselību, Inta pat apmeklēja Vaivaru rehabilitācijas centru. Līdzko kājas trauma bija sadziedēta, atgriezās spēki un darba spars, tā Inta iedzīvojās nākamajās veselības problēmās un salauza labās rokas plaukstu. Tādējādi roka ir ģipsī un saviem noslēpumainajiem pielūdzējiem nu kādu laiku nevarēs rakstīt mīlestības vēstules.

Aģentūras "Mis Latvija" vadītāja Inta Fogele un šausmu trases "Psaiho.lv" īpašnieks Edmunds Veizāns sauļošanās salonu ķēdes «HAIRRIGA» jaunā salona atklāšanā
Aģentūras "Mis Latvija" vadītāja Inta Fogele un šausmu trases "Psaiho.lv" īpašnieks Edmunds Veizāns sauļošanās salonu ķēdes «HAIRRIGA» jaunā salona atklāšanā Foto: Sejas.lv

Taču, neraugoties uz veselības ķibeli, Inta uz iepirkšanās centra «Olimpija» jauno sauļošanās salonu ķēdes «HAIRRIGA» salona atvēršanu ieradās labā omā un pati smēja: «Es joprojām velnu dzenu! Es droši varu teikt, ka visvairāk mani redz vislabākie Latvijas ārsti. Viņi mani redz daudz vairāk nekā visi pārējie, bet tas viss ir dzīves sīkums!»

Šobrīd atkal visi skaistie un talantīgie Latvijas jaunieši līdz pat šā gada beigām var pieteikties dalībai Latvijas populārajā skaistumkonkursā «Mis un Misters Latvija». Visu informāciju var atrast aģentūras «Mis Latvija» mājas lapā mis.lv.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu