Freimaņa Mārtiņdiena Aizputē (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/TVNET

10.novembrī Aizputē risināsies vērienīgas Freimaņa Mārtiņdienas svinības! Visas dienas garumā notiks dažādi pasākumi - ieliņās un laukumos skanēs Mārtiņa Freimaņa un grupas Tumsa dziesmas, bet vakarā paredzēts lielkoncerts «Pa rindiņai no Freimaņa», kurā piedalīsies Tumsa, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Putnu balle, PeR, Olga Rajecka, Kārlis Būmeisters un daudzi citi.

Mārtiņdienas pasākumi Aizputē sāksies pulksten 12.00 Misiņkalna kapos, kur ikviens Mārtiņa talanta cienītājs aicināts nolikt svecīti un mūziķa mīļākos ziedus – mārtiņrozes - viņa atdusas vietā.

No 13.00 Aizputes vidusskolā būs iespēja klausīties Mārtiņa mūziku un dzeju, kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs jauniešu IDEJU mājas telpās. Pulksten 14:00 Aizputes Kultūras namā varēs redzēt fotoizstādi un režisora Arvīda Krieva mākslas filmu «Dancis pa trim» ar Mārtiņu Freimani galvenajā lomā (ieeja par ziedojumiem).

Plkst. 17.00 Aizputes novada sporta centrā sāksies lielkoncerts «Pa rindiņai no Freimaņa», kurā piedalīsies Tumsa, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Marija Bērziņa, Putnu balle, Maija Kalniņa, Kārlis Būmeisters, PeR, Olga Rajecka, Emīls Balceris, Čilli, Valters Frīdenbergs, Ivo Fomins, Arvīds Berķis, Normunds Kalniņš, stīgu kvartets Jutas Bērziņas vadībā, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers, Emīls Dreiblats un ansamblis Gaismiņa, kā arī konkursa «Pirmais» laureāti Anita Intaite, The Capybaras un citi.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu