Fēlikss Ķiģelis izdod koncertieraksta albumu un izziņo lielkoncertu Liepājā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

25. novembrī veikalu plauktos un nedēļu agrāk – 18. novembrī digitālajā iTunes veikalā nonāks Fēliksa Ķiģeļa jubilejas lielkoncerta ieraksta albums. Albumā ir iekļautas divpadsmit dziesmas, kuras tika ierakstītas oktobrī notikušajā lielkoncertā Rīgā. Ņemot vērā publikas lielo atsaucību, Fēlikss Ķiģelis, turpinot savas muzikālās darbības 20 gadu jubilejas noskaņu, sniegs neaizmirstamu un unikālu svētku koncertu savā dzimtajā pilsētā Liepājā.

15. decembrī visi ir aicināti uz Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāli, lai klātienē baudītu Fēliksa un viņa muzikālo domubiedru sniegumu īpašā pirmssvētku noskaņā.

«Decembris ir gaišuma un pārdomu pilns svētku laiks, tieši tāpēc radās doma lielkoncertam piešķirt nedaudz no Ziemassvētku sajūtām. Visām koncerta dziesmām ir tapuši jauni aranžējumi, un kā īpašs saldais ēdiens būs Fēliksa muzicēšana kopā ar Liepājas zvanu kori «Re-Re-Mi-La». Koncertā kopā ar Fēliksu Ķiģeli un viņa grupu uzstāsies īpašie viesi - Ivo Fomins, ar kuru kopā daudzus gadus ir muzicēts grupā «Melnā princese», Gvido Linga, kā arī Emīls Balceris,» mūziķis raksta preses paziņojumā.

«Fēlikss par savu gaidāmo lielkoncertu: «Esmu pateicīgs savai dzimtajai pilsētai Liepājai par fantastisko sajūtu, ko man sniedz ikkatrs koncerts šajā pilsētā. Tā ir māju sajūta, kurās es vienmēr jūtos gaidīts un vajadzīgs! Tieši tāpēc šobrīd cītīgi gatavojos 15. decembrim, lai saviem uzticamajiem klausītājiem dāvinātu daļu no sava albuma pirmssvētku koncertā!»

Biļetes ar sēdvietām var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā vai www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu