Santa Bindemane-Mihelsone vai Olīvija Vailda?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone, pateicoties sejas formai un matu sakārtojumam, ļoti līdzinās seksīgajai aktrisei Olīvijai Vaildai.

Foto: Nauris Garkaklis

Dzirdot komplimentu par līdzību seksīgajai aktrisei, Santa ņem talkā telefonu, lai paskatītos, kāda aktrise izskatās, un, ieraugot bildi, atzīst, ka līdzība ir.

Santa nav sekojusi līdzi pēdējo gadu Holivudas jauno aktrišu gaitām, tāpēc, pirms saņēma komplimentus par lielo līdzību, bija zinājusi tikai Olīviju Vaildu pēc vārda.

Foto: Nauris Garkaklis

«Ļoti sievišķīga, skaista sieviete, ja viņai līdzinos, man nekas nav pretī, nav slikti līdzināties kam tādam kā Olīvija. No malas jau labāk redzams, līdzinos vai ne, bet, ja vairāki cilvēki man nāk klāt un to saka, tad jau līdzība tiešām ir,» smejas Santa.

Matu sakārtojums un ģērbšanās stils nav aktrises kopēšana, bet vienkārši stilu sakritība.

«Holivudā ir tāda Zvaigžņu iela, tur daudzi populāru cilvēku dubultnieki staigā, nākamreiz, kad būšu Amerikā, aiziešu pārbaudīšu, vai šī līdzība arī tur tiek pamanīta,» tā Santa.

Foto: Nauris Garkaklis

Aktrise Olīvija Vailda plašākai publikai ir pazīstama pēc dalības populārajā seriālā «Doktors Hauss» un «Trons: Mantojums».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu