Lienei Šomasei jauns pavadonis. Savu privāto dzīvi dziedātāja turēs slepenībā (69)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

30. oktobrī dziedātāja Liene Šomase izgāja sabiedrībā ar savu jauno pavadoni. Sadevušies rokās, Liene un viņas draugs iznāca no Rīgas krematorijas, kur atvadījās no leģendārā rokmūziķa Aivara Brīzes, bet jau vēlāk abi devās uz izklaides producentu grupas 7 jaunās koncertprogrammas «Manas tautas dziesmas» prezentāciju Vecrīgas klubā «Ala».

Dziedātāja ne vienu vien reizi cietusi no pašmāju bulvārpreses uzmanības, kas allaž čakli piefiksējuši, ar kādiem stiprā dzimuma pārstāvjiem simpātiskā gaišmate iziet sabiedrībā. Arī šī reize nebija izņēmums. 30. oktobrī Liene izveda sabiedrībā savu jauno draugu. Taču, vaicāta par jauno draudzību, Liene bija lakoniska: «Es atbildēšu uz jebkuru jautājumu, kas saistās par un ap manu profesiju. Uz tikšanos «Manas tautas dziesmas» koncertos.»

Ar savu jauno pavadoni Liene Šomase apmeklēja Rīgas krematoriju, kur pēdējā gaitā izvadīja latviešu leģendāro rokmūziķi Aivaru Brīzi
Ar savu jauno pavadoni Liene Šomase apmeklēja Rīgas krematoriju, kur pēdējā gaitā izvadīja latviešu leģendāro rokmūziķi Aivaru Brīzi Foto: Sejas.lv

Kā zināms, 2009. gadā Lienei izveidojās romantiskas attiecības ar uzņēmēju Mārtiņu Samuli un pasaulē nāca abu atvasīte, meitiņa Gabriela. Lienes un Mārtiņa kopdzīve bija nolemta neveiksmei, un 2011. gadā abi pašķīrās.

Ikviens Lienes Šomases talanta cienītājs, kas grib vaigā skatīt populāro dziedātāju un viņas balsi dzirdēt, var apmeklēt Latvijas Radio 2 un izklaides producentu grupas 7 jauno koncertprogrammu «Manas tautas dziesmas». Koncerti norisināsies 8.novembrī Ogres kultūras centrā, 9.novembrī Valmieras kultūras centrā, 11. novembrī Rīgā, Dailes teātrī, 15.novembrī Tukuma kultūras namā, 16.novembrī Jelgavas kultūras namā un 17.novembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu