Skat, kā paaugušies Saeimas spīkeres Solvitas Āboltiņas dvīņi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas Nacionālajā teātrī uz «Sarkangalvītes un vilka» pirmizrādi pulcējās slavenības un viņu atvases. Dzīvesstila portāls «Sejas» sastapa Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu. Politiķe pirmizrādi vēroja ar dvīņiem Annu un Artūru, kuri jau krietni paaugušies un pavisam drīz pāraugs mammu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka politiķes dvīņi Anna un Artūrs priekšroku dod basketbolam. Un šajā sporta veidā jau gūti arī pirmie panākumi. «Bērni mācās Rīgas Franču licejā, kur ir ārkārtīgi augstas prasības pret dejošanu un dziedāšanu. Un mēģinājumi dziedāt beidzās ar izraidīšanu no kora, jo viņu sportiskā daba ņem virsroku. Arī dēlu aicināja deju kolektīvā, bet lūdzu viņam laikus saprast, ka abas šīs kaislības – deju un basketbolu - nevarēs apvienot. Dēls izvēlējās basketbolu, un arī meita turpina trenēties. Es ļoti priecājos, jo dēls šogad savā vecuma grupā ir Latvijas čempions un meitas komandai ir bronza. Abi bērni trenējas basketbola klubā «Rīga»,» atklāja Saeimas spīkere.

Bieži vien Solvita Āboltiņa ar dzīvesbiedru un abiem dvīņiem dodas vērot sporta pasākumus – hokeja un basketbola spēles. Šoreiz sastapām politiķi un viņas dvīņus Latvijas Nacionālā teātra visa vecuma bērnu izrādē «Sarkangalvīte un vilks», kas veidota pēc pasakas motīviem. Pirmizrādē Sarkangalvīti atveidoja Inga Misāne-Grasberga, bet Vilku viņas dzīvesbiedrs Gundars Grasbergs.

Pirmizrādi klātienē vēroja arī citas slavenības ar saviem bērniem un mazbērniem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu