Dubults neplīst - Mailija dominē UKTop40 (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Savulaik populārā Disneja kanāla tīņu zvaigzne Mailja Sairusa (Miley Cyrus) šonedēļ ir numur 1 gan Apvienotās Karalistes albumu, gan singlu topā, ziņo nme.com.

Albumu konkurencē pieprasītākais britu salās ir Mailijas jaunais ieraksts «Bangerz» (skat. recenziju), bet singlu cīniņā - balāde «Wrecking Ball», kuru palīdzējis sacerēt Saša Skarbeks (atbildīgs arī par Lanas del Rejas «Born to Die») - dziesma pārdota vairāk kopiju nekā repera Eminema jaunais grāvējs «Bezerk» un pagājušās nedēļa līdera «OneRepublic» hits «Counting Stars».

2.vietā Londonas elektroniskās mūzikas tandēms (Saul Milton (Chase) & Will Kennard (Status)) jeb «Chase & Status» ar albumu «Brand New Machine», trešie Šefīldas brašuļi «Arctic Monkey», vēl vietu zemāk brāļi Folovili jeb «Kings Of Leon», bet top5 noslēdz HAIM māsas ar debijas plati «Days Are Gone».

Bijusī britu televīzijas šova «X-Factor» dalībniece Lusija Spragana (Lucy Spraggan) ar «Join The Club» debitē 7.vietā, savulaik populārā emoroka apvienība «Panic! At The Disco» ar «Too Weird To Live, Too Rare To Die» noslēdz top10.

Vēl jāpiemin jaunais ņūmetāla kolektīva «Korn» albums «The Paradigm Shift», kas startējis 16.vietā, un pabroka apvienības «The Fratellis» jaunais albums «We Need Medicine», kas pirmajā nedēļā uzkāpis vien līdz 26. pozīcijai.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu