Kāpēc «UgunsGrēka» elegantā Ramona kļuvusi par prostitūtu? (99)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Skatītāju iemīļotā TV3 seriāla «UgunsGrēks» aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone šajā sezonā pilnībā mainījusies. No smalkas un labi koptas dāmas Ramona kļuvusi par alkohola atkarīgu kundzīti, kuras ceļā patrāpījies Jurčiks, kas sievieti degradējis vēl vairāk. Pēdējās seriāla sērijās Ramona arī par naudu guļ ar vīriešiem.

«UgunsGrēks» desmitajā sezonā sācis uzņemt apgriezienus. Intrigas un meli sit augstu vilni. Kurš gan būtu domājis, ka jaunie «UgunsGrēka» iemītnieki – par māsu Danu un brāli Ediju dēvētie varoņi patiesībā ir precēts pāris. Lai tikai īstenotu savas mahinācijas, abi tēlo māsu un brāli.

Ramona tik zemu kritusi, jo zaudējusi gan mīļoto, gan darbu

Visgrūtāk šajā sezonā klājas Ramonai, kuru seriālā atveido aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone. Iepriekšējā seriāla sezonā aktrise dzīvesstila portālam «Sejas» stāstīja, ka daudzas sievietes viņai izsaka atzinīgus komplimentus un jūsmo par Ramonas vizuālo tēlu, tagad tā vairs nav. Ramona degradējusies. Nevīžīgi ģērbusies un pat zobu pazaudējusi. Tagad Ramonai patīk iedzert un uzdzīvot. Arī iepriekš prestižo darbu viesnīcā viņa zaudējusi un kļuvusi par vieglas uzvedības sievieti.

Ramona desmitajā "UgunsGrēka" sezonā pamatīgi degradējusies. Jurčiks viņu pamudinājis kļūt par prostitūtu
Ramona desmitajā "UgunsGrēka" sezonā pamatīgi degradējusies. Jurčiks viņu pamudinājis kļūt par prostitūtu Foto: TV3 publicitātes foto

Jauno Ramonas tēlu aktrise komentē: «Ko tad jūtas nedara ar cilvēku? Redz kā nelaimīgas mīlestības un karjeras dēļ var zemu krist. Viss ir zudis,» savas varones rīcību attaisno aktrise. Viņa teic, ka arī reālajā dzīvē ir redzējusi šādus gadījumus, kad cilvēks tik pēkšņi var mainīties.

«Man pašai šajā sezonā, atsākot filmēties «UgunsGrēkā», bija pārsteigums, ka varu būt citāda, nevis tāda pati kā iepriekš. Nu varu daudz vairāk izspēlēties, paņemties un padarboties, nekā esot vienkārši skaista un eleganta dāmai. Aktieriskā ziņā man ir interesanti, tas man ir kā pārbaudījums. Taču, vienā no Bikram jogas nodarbībām man kāda ģimenīte – mamma, meita un ome teica: «Mēs ļoti ceram, ka Ramonai šis grūtais periods beigsies, jo mums Ramona ļoti, ļoti patika»,» stāsta Ieva Aleksandrova-Eklone.

Ieva un viņas Milords
Ieva un viņas Milords Foto: facebook.com

Pēdējās seriāla sērijās Ramonai arī uzradies draugs jeb līgavainis Jurčiks (atveido bijušais aktieris, tagad namu pārvaldnieks Vilnis Briedis, - red. piez.), kas kārtīgi izkomandē un pat iekausta Ramonu. Lai gan Jurčiks tiek dēvēts par Ramonas līgavaini, patiesībā viņš ir suteners un piedāvā vīriešiem Ramonas kā prostitūtas pakalpojumus. «Pāris aizas Ramonai vēl ir priekšā. Ripos jau viņa vēl pa to slideno taku. Tā inteliģence ir nodzerta, un turpmākais Ramonas liktenis ir scenāristu rokās,» savas varones gaitas komentē aktrise.

Ar zirgu Milordu jātnieku sacīkstēs izcīna 7. vietu

Savukārt aizgājušo vasaru aktrise baudījusi ar pilnu krūti. «Gan saulīti izdevās paķert, gan ar savu zirgu startēju vairākās sacīkstēs. Aptuveni septiņās sacīkstēs piedalījāmies. Daļu no Latvijas Jātnieku federācijas kausa posmiem izgāju. Kopvērtējumā savā apakšgrupā paliku diemžēl tikai septītā. Pavisam visos posmos startēja 30 dalībnieki. Man bija iespēja arī saņemt 3. vietu, bet esmu arī priecīga par 7. vietu. Nākamgad jau startēšu vienu apakšgrupu augstāk. Gribas kaut ko vairāk sasniegt, jo arī manam zirgam patīk darboties,» par savu nopietno vaļasprieku stāsta aktrise.

Reālajā dzīvē gan aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone ir tikpat eleganta, kā savulaik viņas atveidotā seriāla "UgunsGrēks" varone Ramona
Reālajā dzīvē gan aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone ir tikpat eleganta, kā savulaik viņas atveidotā seriāla "UgunsGrēks" varone Ramona Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (99)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu