Anna Kalvi pārsteigta par Lāgerfelda darbaspējām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu mūziķe Anna Kalvi (Anna Calvi) paudusi pārsteigumu par augstās modes mākslinieka Karla Lāgerfelda darbaspējām un lielo darbošanās ātrumu, vēsta "Contacmusic". Dziedātāja nesen uzaicināta par modeli modes nama "Chanel" cepuru zīmola "Mason Mchel" katalogam, kā tapšanā aktīvi piedalījies arī pats "Chanel" mākslinieciskais direktors Karls Lāgerfelds.

Kalvi: "Karls bija tik radošs"

"Tas bija enerģijas pārpilns pasākums. Es satērpos - tur bija patiešām satriecoši, skaisti, sarežģīti, izrotāti izstrādājumi - un Karls metās uzņemt fotogrāfijas un izvēlēties, ko man vilkt," par savu aizraujošo pieredzi stāstīja Kalvi.

"Visapkārt bija cilvēku pūlis, skaļa mūzika - tas notika tik ātri. Karls bija tik radošs.

Viņš patiešām domā par formām un leņķiem,"

jūsmoja dziedātāja.

Kalvi nonākusi ne tikai "Chanel" dizainera uzmanības centrā, bet arī modes nama "Gucci" modes mākslinieces Frīdas Džanīni paspārnē. Džanīni piedāvājusi Kalvi tērpus dziedātājas koncertturnejai, un sadarbība izrādījusies ļoti veiksmīga.

"Es viņu satiku kādās "Gucci" pusdienās. Es nevelku visu, ko viņi man dod, bet atklāju, ka ir daudzas "Gucci" drēbes, kas piestāv manam stilam, līdz ar to tā ir patiešām jauka sadarbība," stāstīja Kalvi.

Kā jau ziņots, prestižajai britu mūzikas balvai "Mercury" gada labākā albuma kategorijā nominētā britu dziedātāja šonedēļ, 15.oktobrī, uzstāsies Rīgā jaunatklātajā "Palladium" koncertzālē.

Anna Kalvi

Talantīgā dziesmu autore, dziedātāja un ģitāriste Anna Kalvi ir viena no šā gada aktuālākajām britu dziesminiecēm un tiek dēvēta par "jauno P. Dž. Hārviju". Viņas debijas albums "Anna Calvi" klajā nāca šā gada janvārī, un tas guvis plašu kritiķu un publikas atzinību. Kalvi iekļauta arī šā gada "BBC Future Sound 2011" desmit daudzsološāko mūziķu sarakstā.

Dziedātāja iedvesmojusies gan no 20.gadsimta klasiskās mūzikas, gan smēlusies radošuma idejas no roka leģendām Džimija Hendriksa un "Captain Beefheart", bet dziedāšanas manieri no tādām zvaigznēm kā Edīte Pjafa un Nina Simone.

Biļetes uz Kalvi koncertu maksā 13 latus, un tās var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu