Meldra prezentē savu jauno solo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

Mūziķe Meldra Gūža, kas plašāku popularitāti ieguvusi piedaloties Eirovīzijas nacionālajā atlasē, ierakstījusi jaunu solo albumu, ar kuru klausītājus iepazīstinās šajā nedēļas nogalē Rīgā un Liepājā notiekošajos prezentācijas koncertos, informē "JSP Producentu grupas" pārstāvji. Meldras jaunā solo albuma prezentācijas koncerts piektdien, 7.oktobrī, notiks Rīgā, klubā "Pie L Tipa", bet 8.oktobrī koncerts notiks Liepājā, klubā "Fontaine".

Prezentācijas pasākumos Latvijā Meldra uzstāsies ar grupu, kurā būs mūziķi gan no Meldras grupas pamatsastāva no Lielbritānijas un Jaunzēlandes, gan Latvijas koncertiem pieaicināti viesmākslinieki no Latvijas, tai skaitā Johnny Salamander jeb Jānis Gūža, kurš kā viesmūziķis iespēlējis arī solo divām Meldras albuma kompozīcijām.

Savu albumu mūziķe ierakstījusi vairākas studijās Anglijā un arī Latvijā.

Meldra ir apguvusi klavierspēli un vijoļspēli, bet ģitāru viņa sāka apgūt 14 gadu vecumā. 2002.gadā Meldra ar savu grupu uzvarēja Mazsalacas festivālā "Blieziens" un piedalījās arī tajā laikā populārajos festivālos "Stage Number One", "Sinepes un medus" un "Bildes".

2004.gadā viņa kopā ar Johnny Salamander piedalījās Eirovīzijas nacionālajā atlasē, iegūstot otro vietu. Tā paša gada jūnijā klajā nāca Johnny Salamander un Meldras kopīgais albums "We Share The Sun".

Pēc Rīgas Franču liceja absolvēšanas 2006.gada septembrī Meldra sāka studijas Lielbritānijā Modernās mūzikas augstskolā "ACM", ģitāristu fakultātē, ko absolvēja pagājušā gadā, iegūstot bakalaura grādu mūsdienu mūzikā, specialitātē ģitārists.

Pēdējos gados Meldra galvenokārt koncertējusi Anglijā dažādos klubos gan ar savu grupu, gan spēlējot kā viesmūziķe dažādos sastāvos, piemēram, BBC radio pasākumos Liverpūlē un Ričarda Brensona koncerna "Virgin" prezentācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu