Gustavo izziņo jaunu koncertsēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novembra sākumā četrus vakarus pēc kārtas kinoteātrī "Splendid Palace" ar akustiski eklektisko koncertprogrammu "Pilsētas portāls" uzstāsies mūziķis Gustavo, informē mūziķa mediju koordinators Edgars Gertners.

Koncertprogrammā, kas Rīgā būs baudāma no 9.novembra līdz 12.novembrim, tiks izpildītas dziesmas ne tikai no visiem Gustavo albumiem, bet arī būs dzirdami vairāki pirmatskaņojumi. Turklāt šī koncertsērija šogad būs vienīgā iespēja baudīt mūziķa daiļradi dzīvajā izpildījumā.

"Pilsētas portāla" pirmais cēliens notika šā gada aprīlī, kad četros vakaros kinoteātrī "Rīga" pulcējās aptuveni 2000 klausītāju. Šajā uzstāšanās reizē skanēja kompozīcijas no albumiem "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa".

"Toreiz ļoti daudzi cilvēki uz koncertiem netika un pēc vairākkārtējiem lūgumiem mēs nolēmām "Pilsētas portālu" iedarbināt vēlreiz.

Jaunie koncerti tiks papildināti ar līdz šim nedzirdētām kompozīcijām un vizuālajiem materiāliem,

lai arī tiem, kuri nāks atkārtoti, būtu pārsteigums," stāstīja Gustavo.

Novembrī paredzētie koncerti būs simbolisks noslēgums mūziķa radošajam 2011.gadam un atspēriena punkts jauna materiāla radīšanai. Šogad Gustavo kā pašmāju galvenais mākslinieks uzstājās pašmāju lielākajos festivālos "Positivus" un "Summer Sound", prezentēja "Pilsētas portāla" pirmo koncertsēriju un vairākus videoklipus. Pēc koncertiem Gustavo iecerējis studijā rakstīt jaunu materiālu.

Biļetes uz "Pilsētas portālu" iepriekšpārdošanā var iegādāties kinoteātrī "Splendid Palace" un "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā "www.bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu