Solvita Āboltiņa rotājas vīra dāvinātās dārglietās (100)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (50) pagājušajā nedēļā pasniedza vienu no balvām Latvijas Nacionālās operas gada balvu svinīgajā ceremonijā. Solvita tajā vakarā bija viena no viselegantāk tērptajām dāmām operā. Pie greznās kleitas politiķe bija pieskaņojusi vīra dāvinātās dārglietas – kaklarotu un auskarus.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Solvita Āboltiņa atklāj, ka šo eleganto kleitu iegādājusies pirms vairākiem gadiem savā pirmajā ārzemju komandējumā Briselē, domājot par daudziem un dažādiem pasākumiem, kas būs jāapmeklē Latvijā.

Elegants pāris - Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ar vīru Jāni
Elegants pāris - Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ar vīru Jāni Foto: Santa Sergejeva

Savukārt pie greznā vakartērpa Saeimas priekšsēdētāja izvēlējusies vienas no mīļākajām rotaslietām. Dārglietas – kaklarotu un auskarus Solvita Āboltiņa saņēmusi dāvanā no vīra Jāņa Āboltiņa savā šā gada apaļajā jubilejā. «Tie ir īsti akmeņi, kuru manā garderobē ir ļoti maz,» piebilst politiķe.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu